• Sun 14 Apr 2019 12:20
    650 visningar
    16 svar
    16
    650

    Driver hon med mig?

    Verkar dyka upp sånna här trådar lite då och då. Alltid kommer svaret att man ska prata med sin partner, vilket är det dummaste man kan göra. Du kommer bara framstå som ännu mer cuckad och desperat. Ni har väl redan pratat och gav det effekt?

    Det du ska göra är att sluta sukta efter henne. Prata inte om sex, visa inte att du är attraherad av henne. Försök inte med nån jävla Mr Grey-scen och tvinga dig på henne som herrarna föreslog där uppe, det kommer bara få dig att framstå som ännu löjligare. Var en otroligt bra pojkvän, sammarbeta med henne på alla plan förutom sex. Gör samma sak tillbaka som hon gör med dig.

    OM hon skulle velat ha sex med dig hade ni haft det under de där tre månaderna. Vad fan tror du egentligen? Skulle du kunna gå tre månader utan sex om du var kåt på din partner? Gå efter var personen GÖR och inte efter vad den SÄGER. Hon vill inte, acceptera det. 

    Runka eller träffa andra kvinnor. Acceptera läget att hon inte vill ha sex med dig. Om du inte accepterar detta kommer det bara ta alldeles för mycket av din energi som hade kunnat läggas på nåt mycket viktigare istället.

Svar på tråden Driver hon med mig?