• Ok1020

    BIM maj

    Har nu fått mens igen och startar därför den här tråden. Blir vårt 9e försök.

    BIM

    5/5 ok1020

  • Svar på tråden BIM maj
  • Ok1020
    Luktärtan skrev 2019-04-08 07:52:41 följande:

    Har bim 4/5 Blir mitt 9 försök . Börjar kännas tungt och att det inte kommer bli så lätt . Vi får hålla tummarna :)


    Åh, då har vi försökt lika länge, vet hur det känns
  • Ok1020

    så, efter 9 försök bekostade jag en privat utredning, med mig ser allt bra ut, men vi kommer inte kunna bli gravida på egen hand, pga hans spermiers nedsatthet. Dom rekommenderade IVF som enda alternativ. Vi kommer ej kunna genomföra detta pga vi är ej skrivna på samma adress men bor på samma adress för att hans exfru och barn bor i hans gamla hyresrätt (det är en tvist) och vi har ej råd att bekosta det privat då jag precis köpt lägenhet. Jag är så otroligt ledsen och nere att jag tror att jag befinner mig i chock. Känns som att jag är i en mardröm. Orkar inte mer, fick beskedet idag.

  • Ok1020
    liebespuppe skrev 2019-05-24 15:50:59 följande:

    Men nä!! Fy farao vilket jävla besked :(

    Lider så med dig när jag läser.....

    Så pga ni inte är skrivna på samma adress får ni inte genomgå IVF via landstinget??


    Tack, precis det stämmer. Tror jag har gråtit i ca 20h nu
  • Ok1020
    Ok1020 skrev 2019-05-24 23:25:28 följande:

    Tack, precis det stämmer. Tror jag har gråtit i ca 20h nu


    Det är snarare så att han ska skriva sig på den adressen jag är skriven på, men eftersom hans ex och barn bor i en lägenhet som står på honom så vill han med hänsyn till dom inte riskera att göra dom bostadslösa. För skriver han sig hos mig och avsäger sig lägenheten så kommer det bli så.
  • Ok1020
    liebespuppe skrev 2019-05-25 10:56:30 följande:

    Men det måste väl gå och lösa eller de är så rädda att man fuskar med sin partner osv ? Visserligen ser man ju hur hårda de är med adoption just med föräldrarna.

    Men tvisten de lever i, är det en ny pågående grej eller något som alltid varit så? Hur känner din sambo över just att hans tvist ställer till det för er?

    Och kan du inte testa heminsemination? Bara för att utesluta allt som har med "spontant" att göra. Tänker att man kanske hjälper spermierna på traven lite.

    Åh, jag hade så velat komma med en läsning för er. Måste vara ett jäkla vakuum det där.

    Tusen kramar


    Hej, det är en pågående grej och det lär visa sig hur det blir om några veckor. Jo han är såklart ledsen för det men inte så mycket som jag är tror jag. Heminsemination skulle inte förbättra oddsen. Tillskillnad från en insemination på sjukhus så tvättar man inte sperman och skjuter in i livmodern utan endast sprutar upp i slidan vilket vi ändå har provat i ca 1 år :/ så det kommer inte hjälpa spermierna. Ja det är hemskt just nu ..tack
Svar på tråden BIM maj