• Cheneyney

    BIM maj

    Hoppar in här!

    2:a försöket efter ett missfall i december och därefter haft ett uppehåll med försök februari/mars. Äntligen ska vi på det igen! BIM den 9/5.

    BIM 


    1/5 elenoresara 

    2/5 Trettitvå, Zyprexa, Grossess

    3/5 sommartjejen888 

    4/5 smlan, luktärtan, höstmamma 

    5/5 ok1020, Evi82, Irene122

    8/5 Emmissss, Lyra78 

    9/5 Babycakes79, Cheneyney
  • Cheneyney


    Alltså huuuur tolkar jag äl testerna? Är det som starkast dagen före äl? Tog det senaste precis och blev superstarkt på typ 5 min. Aldrig fått båda strecken jämnstarka.

    Jag och sambon fick till det i måndags, idag är han iväg och vi kan inte mysa igen förrän imorgon kväll. Är det kört? ????
  • Cheneyney
    emphz skrev 2019-04-24 13:58:05 följande:
    Inte kört! Ägglossning sker 24-48h efter positivt test och jag säger att sista absolut är positivt enligt mig :)
    Åååh, hoppas det är så! :)
  • Cheneyney
    Hannabananas skrev 2019-05-02 09:47:33 följande:

    Äl+10 idag, testade imorse med CB gravtest(inte så känsligt test), Dock neg. Tidigt jag vet ?? Får nog testa tidigt test på posten idag. Blir att testa imorgon igen.

    Känner ändå att jag är gravid. Har fortfarande tokömma bröst, mår illa efter att jag ätit, förlamande trötthet titt som tätt. Mår illa av kaffe( smakar beskt) molvärk. Brukar alltid ha lite förmens en vecka innan och det har jag inte sett skymten av nu. Är jag inte gravid nu så måste jag vara helt galet skengravid.


    Usch, känner samma! Är visserligen bara på äl+7, men brösten är ömma, lite illamående, det stramar i nedre delen av magen. Dessutom så blev jag oplanerat gravid i december(mf) och vet jag att jag reagerade på, en vecka före mensen skulle kommit, att jag hade hög vilopuls på 93. Kollade det även igår och vilopulsen låg på 90.

    Ska hålla mig från att testa till bim, lär ju bli ganska svårt.

    Så är jag inte gravid så är jag nog också jäkligt skengravid xD
  • Cheneyney
    Gabriela11 skrev 2019-05-02 11:34:26 följande:

    Alltså den roligaste grejen är att jag har inte varit på toa sen imorse. Får några test i posten idag och här är jag väntar på dom. Helt galen menmen :)) Hoppas dom kommer snart hahahaha


    Haha, jag jobbar på posten och har paus ute på rundan just nu. Säkert någon på mitt distrikt som bittert står och väntar på mig med xD
  • Cheneyney
    Enniie skrev 2019-05-03 19:39:19 följande:

    Hur var det nu med ÄL test? Vankas ägglossning 24 timmar efter positivt test?


    Det svaret fick jag iallafall. Eller ja, 12-48 timmar efter positivt test sa någon :)
  • Cheneyney

    Alltså man blir ju knäpp snart. Äl+9 idag och mina bröst blir mer ömma för varje dag och har haft en vilopuls på mellan 95-100 de senaste dagarna. Vet att när jag blev oplanerat gravid i december att jag reagerade på att jag hade väldigt hög vilopuls i soffan på kvällen ca en vecka före mensen skulle kommit. Känns ju ändå rimligt i och med att kroppen har lite den jobbar med om man är gravid.

    Någon mer som har reagerat på att dem haft hög vilopuls före bim?

  • Cheneyney

    Mensen dök upp som ett brev på posten idag 3 dagar före mens, det händer aldrig! Har så ont att jag var nära att gå hem från jobb och fick ta dubbla tabletter innan värken lade sig lite. Vetetusan vad som händer?!

    Iaf, grattis alla som plussat, jag hoppar vidare till junitråden! :(

Svar på tråden BIM maj