Inlägg från: Babycakes79 |Visa alla inlägg
  • Babycakes79

    BIM maj

    Fick skitmensen idag... Så besviken att jag började gråta, och då har vi precis börjat försöka.

    Har BIM 9/5, andra försöket tredje barnet.

    Blev gravid på första försöket med de andra två så hade väl nån illusion att det skulle bli så nu också. Har dock träffat en ny man och vet att det kan stämma väldigt olika. 

    Jag hoppas det går bättre den här gången!!
    När bör man börja testa med ÄL stickor?

  • Babycakes79

    Nu blir jag helt förvirrad. Beräknad ÄL är enligt både mig själv och Flo appen på onsdag. Igår och idag har jag haft ÄL känningar och testade därför. Det var positivt!!! Hur sjutton kan det bli så? Vi hade sex igår och kommer ha det idag. Hade dock velat ha det några dagar tidigare också.

    Fattar ingenting????

  • Babycakes79
    legenden123 skrev 2019-04-20 22:22:17 följande:

    Vill inte göra dig glad i onödan men har du bim på onsdag och plussar på äl stickor så kan man vara gravid.

    Ta ett grav test för säkerhets skull ????


    Jag har inte BIM på onsdag utan ÄL men den var nu 4 dagar tidig. Jag hoppas vi prickat in det men vet att det är bra att ha sex några dagar innan ÄL också..
  • Babycakes79
    fannylinnea skrev 2019-04-21 13:09:58 följande:

    Ibland har man ägglossning mycket tidigare än vad man "ska" :) Det har hänt mig att den inträffade ett par dagar tidigare än vad som var beräknat.


    Brukar man få mensen tidigare då också eller som vanligt? Det är fortfarande en smileygubbe på indikatorn så vi kör på ikväll också. Vi har normalt sett ett väldigt aktivt sexliv men ingen av oss gillar det här ?mekaniska? men det är bara att köra på och hoppas att det tar sig..
  • Babycakes79

    Min ÄL kom också tidigare, 4 dagar. Hade tur som ?kände? av den.. Har sexat fyra dagar i rad. Tänkte att det ska bli skönt med en sexpaus ikväll haha men mannen verkar ha andra planer. I lördags och söndags hade jag maximal chans att bli gravid. Jag hoppas innerligt att det tagit sig men försöker att inte ha för höga förväntningar..

    Ni som fått ÄL tidigare, kommer ni testa tidigare eller väntad till BIM?

  • Babycakes79

    Jag hade maximal fertilitet på CB under lördagen och söndagen. När ska man räkna att man hade ägglossning?
    Tidigare BIM var 9 maj men misstänker att "mensen" kommer tidigare då ägglossningen kom tidigare.. Men fattar inte riktigt hur man räknar..

  • Babycakes79
    t123 skrev 2019-04-23 21:17:23 följande:
    Jag hade också ÄL ett par dagar tidigare än väntat (brukar ha dag 18, förra månaden hade jag dag 16 och nu verkar det ha varit dag 14, lite mysko!), jag kommer nog testa på ÄL+12 eller nåt sånt... kommer aldrig kunna hålla mig från att testa, vare sig jag känner nåt eller ej! 
    Nej, det är svårt att hålla sig från att testa och vet fortfarande inte riktigt vilket datum man räknar ifrån. Hade glad gubbe i lördags och söndags.
    Vi hade sex i fredags, lördags, söndags, måndags och igår. Hade velat få till det innan fredagen också men ÄL kom snabbare än vad den brukar, hela 4 dagar. Hoppas det funkade i alla fall! Det visar sig..
  • Babycakes79
    Trettitvå skrev 2019-04-25 21:13:03 följande:

    Måste dela detta med någon =) Fick detta på kvällsurin. Mannen ligger och sover bredvid mig. Så jag tänkte berätta för honom imorgon. Har köpt en tröja som det står storebror på till våran grabb. Hoppas verkligen skrutt vill stanna =)

    Kanske uppfattas som skrivet i fel tråd men jag har BIM i maj.


    Åh, grattis, gud vad roligt.
  • Babycakes79

    Blev så besviken förra månaden när mensen kom, då jag upplevde att jag hade em del symptom. Försöker att inte känna efter nu men det är svårt. Svag molvärk, ömma bröst ( har jag dock alltid den här tidpunkten), humörsvängningar o mer hungrig. Men det kan lika gärna vara PMS..

    Har ni några symptom?

  • Babycakes79

    Idag vaknade jag upp med världens mensvärk. Har varit gravid tidigare och det känns mer som mensvärk än som molvärk. Samtidigt är det långt kvar till mens.

    Måste fråga. Om jag fick maximal fertilitet 20 o 21, när är själva ÄL då?
    Den verkar i alla fall kommit tidigare då FLO appen visade att ÄL skulle vara den 24:e.
    När skulle jag kunna testa?

    Hade glömt hur stressigt det är att försöka bli gravid, riktigt jobbigt...

Svar på tråden BIM maj