• Wed 1 May 2019 20:21
    2986 visningar
    12 svar
    12
    2986

    Tomma äggblåsor vid äggplock

    Vad jobbigt det låter, jag lider verkligen med dig! Jag har inte varit med om det själv, men har hört att det finns något som heter ?empty follicle syndrome?. Här är lite skrivet om det:

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4601177/

    Du kan ju googla mer också.

    Men du får ju i alla fall ut något/några ägg vid några tillfällen, så det borde ju gå för dig att bli gravid tänker jag med upprepade försök. Positivt är ju också att du blivit gravid en gång (trots MA). Beklagar din situation, men jag tror verkligen inte att det är kört. Skickar massor med kramar!

  • Thu 2 May 2019 09:34
    #4
    Sticklingen skrev 2019-05-01 23:43:12 följande:

    Hej finee! Tack för svar!! Ja precis, jag har googlat på detta men forskning kring Empty follicle syndrome säger att det bl.a bero på väldigt lågt AMH värde så det stämmer inte riktigt. Men läst mycket om detta nu sen ÄP! Blir inte klok på´t.

    Har jag möjligtvis sett ditt användarnamn i Aten-tråden? 

    Tack för pepp och massa kramar tillbaka!


    Förstår att du känner att du inte blir klok på det!!

    Ja, jag finns i Aten-tråden!
  • Thu 2 May 2019 14:39
    #6
    Sticklingen skrev 2019-05-02 11:38:42 följande:

    Jag gjorde Serums test och åt antibiotika-kuren över jul. Jag har läste nu att dom ägg man får vid ÄPs kvalité "bestäms" 4 månader innan. Det va då jag kuren. Har funderat på om det kan ha påverkat? Men då borde ju Penny ha sagt något om det? 

    Har ringt min klinik här i Sverige som ska återkomma i eftermiddag för att höra om ägget ens är kvar på labb eller om det tackat för sig redan nu.


    Har inte hört att antibiotika skulle påverka äggkvalitet. Men vad vet man..? Fast som du säger borde ju kanske Penny sagt något om det. Håller tummarna för ditt ägg på kliniken, att det fortfarande är med i matchen!
  • Thu 2 May 2019 19:40
    #10
    Sticklingen skrev 2019-05-02 15:04:42 följande:

    Kliniken ringde tillbaka nyss och tydligen är det befruktat!! Så det borde innebära att det är vidare så här dag 2. Hänger det kvar tills imon blir det insättning dag 3. Håll tummarna! Hoppas hoppas!! Jag blev så chockad när hon avbröt mig och sa "det är befruktat" så jag fick inte fram frågor som till ex Har det delat sig som det ska? Cellerna? Fragmenterat? Allt sånt som man funderar på nu. Allt jag kan göra är att hoppas att det hänger kvar tills imon och gärna ja... betydligt längre än så! Dom ringer imon på förmiddagen om det inte klarar sig. Upp å ner, upp å ner = IVF


    Vad bra att det klarade sig!!! Hoppas det fortsätter hela vägen i mål!
Svar på tråden Tomma äggblåsor vid äggplock