Inlägg från: Anonym (Lika) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lika)

    Nån fler med porrskadad man?

    Har också en kille som kollat porr flera gånger dagligen. Han hävdar att han slutat helt med det. Tror dock han bara blivit bättre på att dölja. Han ljuger så jävla mkt om allt, Vrider och vänder på allt för att få mig att bli förvirrad på vad som är sant eller inte.

    Har inget emot om han tittar på porr ibland men, när han lägger mer tid på porren än förhållandet så är det inte ens värt att ens fortsätta. Har pratat med honom och sagt att han får göra som han vill men, att jag inte mår bra av det. Tycker han kan få fortsätta ha sina porrbrudar och vara en stund med dem i sin fantasi hur många gånger dagligen han vill. Jag vill iaf inte ha han mer, jag vill ha en man som vågar göra saker med mig istället.

    Finns så många som tycker att det är en självklarhet att få titta på porr hur mkt som helst och dumförklarar de som är av en annan åsikt. Varför söker man inte en partner med samma tankesätt? Då blir båda nöjda. Så jag kommer säga hejdå till min porrgalna kille.

  • Anonym (Lika)

    Jag tycker ts ska söka på sexiga män med stora *u*ar och leka med sig själv.

    Göra detta upprepade gånger under ett antal veckor.

    Även om nu ts inte egentligen tänder på detta, lovar att hans självförtroende tar sig en törn och han kommer börja tänka om han duger osv. Testa iaf.

    Lycka till

Svar på tråden Nån fler med porrskadad man?