Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?

    Anonym (Taskigt läge..) skrev 2019-05-02 15:53:02 följande:

     Jag menar det är väl ok att hänga lite med nån snubbe så länge inget händer, men då kanske hon borde ha nämnt det för mig?  


    Tycker att även om inget har hänt så är det respektlöst mot dig att hänga med en semesterflirt dom fyra sista kvällarna istället för med hennes gäng, när det var det sista som var anledningen till resan. Speciellt när hon vet att någon/några i gänget känner dig och kan dra förhastade slutsatser av hennes prioritering.

    Definitivt inte ok oavsett vad som hänt eller inte hänt.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Detalj i sammanhanget) skrev 2019-05-02 22:25:43 följande:

    Ursäkta en detalj i sammanhanget men varför berättade väninnan detta för TS? Lite äldre kvinnor brukar väl hålla nära väninnor om ryggen rätt bra vid såna här händelser? 


    Frun gjorde nog några misstag som gör att tystnadens lag mellan kvinnor inte längre gäller i detta tillfälle.

    Hon ignorerade att en av kvinnorna var barndomsvän till maken och sålunda nog känner större lojalitet till honom än till henne.

    Hon prioriterade att tillbringa dom sista fyra kvällarna med sin nyfunna semesterflirt istället för med kvinnogänget och förlorade därmed skyddet från gruppen som blev bortprioriterad.

    Hon upprepade umgänget med flirten fyra kvällar i rad, och kunde därför inte hävda att det bara var ett mänskligt misstag som bara hände.

    Sannolikt vet den tjallande vänninan mera och kunde säga mer belastande saker om frun. Maken har bara fått en kortfattat objektiv version att ta ställning till.
  • Anonym (felix)
    Anonym (Taskigt läge..) skrev 2019-05-03 05:04:32 följande:

     


    Min barndomsvän har också bekräftat att dom har gjort allt detta, men min fruga var inte med på något. Så det är definitivt nått som inte står rätt till här.. Har själv också börjat fundera på om min barndomsvän kanske sitter på mer information som hon inte törs berätta. 


    Tycker att barndomsvännen har gjort det riktiga, i varje fall om det inte finns barn inblandade i historien. Det finns ingen anledning till att betvivla hennes motiv.

    Hon har större lojalitet mot maken än mot frun och har därför berättat om fruns beteende på resan så att denne själv kan ta ställning. Men hon har bara berättat på ett sätt som är 100% objektiv sanning, att frun av någon anledning inte deltog med kvinnogängets aktiviteter dom fyra sista kvällarna. Hon säger inte något som innebär ett subjektivt och moraliskt ställningstagande angående vad som hänt. 

    Hon vill nog inte säga mera än så, även om hon nog vet, har sett eller hört mera. Maken måste själv välja hur han skall förtolka och agera på det som hon sagt. 

Svar på tråden Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?