Inlägg från: Babycakes79 |Visa alla inlägg
  • Babycakes79

    BIM Juni

    Fick min mens igår så blev jätteledsen. Men nya försök.

    Två barn sen tidigare, nu ny relation med en man utan egna barn. Drömmer om ett gemensamt barn.

    Fyller 40 i år och min sambo är 35 år så vet att oddsen inte är på vår sida.

    Det här blir tredje försöket.

    BIM 1/6

  • Babycakes79

    Jo, förra gången körde vi med ägglossningstester men då prickade jag in glad gubbe på en gång, det bästa hade varit om vi börjat testa några dagar tidigare.

    Min ägglossning brukar ske 10-14 dagar efter mensens första dag.

    Jag hoppas på den här gången, ÄL nånstans 14-18 maj.

    Hur går det för dig?

  • Babycakes79
    VictoriaBerggren skrev 2019-05-05 19:42:07 följande:

    Vi ska göra vårt första försök till syskon i juni och har även BIM 29 juni. Väntar in denna månadens mens nu sen kör vi. Känns som en evighet!! Kul och följas åt!


    Välkommen och hoppas på ett plus för er i juni! Själv har jag BIM 1 juni och det blir tredje försöket. Sambon fyller år 28 maj så det hade varit den bästa födelsedagspresent jag kan ge honom, en liten bebbe. Åh, vad man hoppas. Så rädd att åldern förstör chanserna.
  • Babycakes79
    Emmissss skrev 2019-05-08 22:21:55 följande:
    Fick ljusrosa flytningar idag som jag alltid får vid mens. Den här månaden har vi verkligen försökt och njutit av det. Mensen kom inte igång och nu när vi skulle sova tog jag och öppna clearblue som jag köpte i december.. Jag är gravid!!! Det blev inget 9e försök det tog sig på 8e!!! Hoppas så att det går hela vägen nu!
    Åh grattis, vad kul!!! Hoppas vi blir ännu fler nu! 
  • Babycakes79

    Fick en blinkande glad gubbe idag, så ÄL närmar sig. Fick mens för exakt en vecka sen, så min ÄL är tidig precis som förra månaden.

    Har det nån påverkan? Dåligt? Tur med testerna, annars hade jag trott att den skulle komma senare..

  • Babycakes79
    NervösAnonym skrev 2019-05-13 00:09:49 följande:

    Den kan vara tidig men blinkande gubbe kan hålla på i en vecka. Det är ingen skillnad. Dock ska du vara noga med testerna så du inte missar fast gubbe, har du blinkande i mer än 9 dagar är det ingen vits att fortsätta testa, då har du antingen missat äl eller så har du inte ägglossning den månaden. Dock om du också tempar kommer du märka när stegringen i temperaturen kommer och kan ta ett extra test då. Stegring betyder oftast att äl är myclet nära. Temp är mer lojal än testerna.


    Ok, tack för svar. Jag testar varje morgon nu så får vi se. Känns mer i äggledarna och tjejmagen just nu så misstänker att ÄL närmar sig.
  • Babycakes79

    Idag fick jag fast glad gubbe efter tre dagars blinkande gubbe, så ÄL inom kort. Det här är tredje försöket. Denna gång har sexet känts lite mer ?mekaniskt?, har ett väldigt bra sexliv i övrigt. Hur brukar ni lösa det? Inte berätta när man har ÄL eller nåt annat?

    Känner mig inte lika hoppfull den här gången, mycket hjärnspöken. Blivit gravid på första försöket med de två andra men det var ju många år sen. Ibland tänker jag att jag kanske blivit för gammal men jag vill så gärna! Hålla tummar och tår kommer jag göra i alla fall!

  • Babycakes79

    Äl+ 1 idag och nu påbörjas den jobbiga väntan och ångest. Ska innerligt försöka att inte jaga upp mig lika mycket denna gång, men det är svårt. Det är ju liksom det enda som existerar i huvudet. Förra gången började jag stortjuta på en innebandyturnering, när jag fick mensen mitt i. Usch! Tycker det är hemskt redan, och då har vi inte försökt så länge. Tror det är tankar kring att det är "försent" som spökar mest, annars hade jag nog varit mer laidback. Jag hoppas verkligen att det tagit sig idag. Idag fick jag inget utslag på stickan, efter två dagars fast gubbe. Ändå molar det på som sjutton men det är väl normalt. Mannen jobbar sent så blir nog inget sexande idag, eller borde vi?

  • Babycakes79
    Smlan skrev 2019-05-15 21:55:55 följande:

    Får tyvärr ta bort mig själv från listan. Gjorde ultraljud idag efter missfallet och det fanns rester kvar :( Nu måste jag vänta en mens innan vi kan försöka igen för att det inte ska vara förhöjd risk för missfall. Fy fan vad det här suger!!

    1/6 Babycakes79, Cheneyney, elenoresara

    3/6 Hallonsaft24 

    4/6 Grossess, Lyra78 

    5/6 Evi82

    7/6 Espressom

    8/6 Gummsan83, Gabriela11

    9/6 Pixpoxy

    10/6 Nervösanonym, Lunne 

    11/6 Irene122 

    12/6 CaRH

    23/6 Mathilda999

    29/6 VictoriaBerggren


    Åh vad tråkigt. Hände mig precis innan min dotter, men det tog sig första "riktiga" försöket efter missfallet så misströsta inte för mycket. Er tur kommer!
  • Babycakes79
    Smlan skrev 2019-05-16 21:31:12 följande:
    Tack! Det här är mitt andra missfall i raden så jag hoppas verkligen på tredje gången gillt... Mitt förrförra BF datum (när jag fick missfall i vecka 11) börjar närma sig med stormsteg, 2019-07-03 så jag hade verkligen hoppats på att få bli gravid innan dess. Vi får ett försök på oss i juni. Det blir all in då!
    Håller tummarna! Det här är vårt tredje försök, hoppas verkligen det tagit sig. Nu är ÄL över så bara vänta och se. Försöker att ta det chill men det är så svårt!
Svar på tråden BIM Juni