• Cheneyney

    BIM Juni

    Då dök mensen upp som ett brev på posten idag 3!! dagar för tidigt, har aldrig hänt. Har värsta mensvärken någonsin och fått ta dubbla tabletter för att dämpa. Vet inte vad som händer?!

    Aja, gissar väl på att nästa bim är runt den 1/6.

    BIM-lista:

    1/6 Babycakes79, Cheneyney

    4/6 Grossess

  • Cheneyney

    Urk, står med att ha bim den 1/6, men har fortfarande inte fått positivt på ältest så känns som jag får flytta fram bim. Har börjat få en stegring nu så gissar väl att jag kommer få positivt imorgon och isåfall äl på tisdag, 2 dagar försenad. Misstänker att senaste mensen var ett supertidigt missfall pga sjuka menssmärtor som endast dämpades med dubbla smärtstillande i flera dagar. Brukar räcka med en ipren dag 1 sen är det bra.

    Nu är även äl lite knas, så ja, misstänker.

    Flyttar fram bim till 3/6.

    1/6 Babycakes79, elenoresara

    3/6 Hallonsaft24, Cheneyney

    4/6 Grossess, Lyra78

    5/6 Evi82

    7/6 Espressom, Smlan

    8/6 Gummsan83, Gabriela11

    9/6 Pixpoxy

    10/6 Nervösanonym, Lunne

    11/6 Irene122

    12/6 CaRH

    16/6 MaryCherry

    18/6 Hoppfull26, Sobioor

    23/6 Mathilda999

    29/6 VictoriaBerggren

  • Cheneyney
    Nymphadora skrev 2019-05-30 08:17:23 följande:

    Tack! :)

    Nu när vi närmar oss 1 juni, är det någon av er som har BIM tidigt i månaden som känner några symptom?


    Bim-4 idag, mått konstigt hela veckan. Väldigt trött, lätt att bli yr, ömma bröstvårtor, lite illamående när jag blir hungrig, molvärk och nu även ömma bröst.

    Vågar dock inte hoppas på någonting och inväntar bim innan jag testar.
  • Cheneyney

    Bim-2 idag, CD27. Har var månad fått mensen på CD26-27, men eftersom äl var 2 dagar sen flyttade jag fram bim. Hade vad jag trodde var mensvärk igår, gick på toa hur ofta som helst men änsålänge ingen mens i sikte.

    Vääääldigt ömma bröst, molvärk och mår konstigt, så är lite spänd!

    Kommer testa på tisdag CD30 om ingen mens dyker upp, nervöst!!

  • Cheneyney

    Ja, här har blivit väldigt tyst. :P

    Hade bim i början på månaden och har BIM igen på torsdag. Tyckte jag hade symptom förra vändan men tycker ännu mer nu. Ömma bröst, ömma bröstvårtor, illamående(kan ju vara pga något annat med) , lätt att bli andfådd, tom sambon reagerade när vi promenerade en kvart igår och jag lät som jag sprungit ett maraton, haha! Har dessutom suttit lite i soffan 1h sen jag kom hem från jobb idag, har 108 i puls. Antingen är jag på g att bli sjuk eller så är det något roligare kroppen jobbar med. :D

    Håller tummarna för oss som är kvar!

  • Cheneyney
    JohannaL92 skrev 2019-06-25 04:56:57 följande:

    Hej!

    Jag har hängt med här i tråden lite i det tysta, känns så skönt att läsa att det är fler som går igenom den här långa väntan med alla funderingar och symtom. Jag skulle behöva er hjälp lite, eller egentligen tror jag att det är er bekräftelse. Jag tog RFSU-test igår och såg ett sträck, gick upp nu och tog ett till Sam apotek hjärtats. Inbillar jag mig helt och håller eller visst är dom positiva?


    Jag tycker absolut dem båda ser positiva ut! Grattis!! :D
  • Cheneyney
    Snuffles skrev 2019-06-26 12:19:31 följande:

    Fick bara lite rosa i en flytning igår sen inget mer sen dess fastän det känns som mensen ska dra igång närsomhelst..molvärken kommer och går och det rinner till flytningar ofta. Jag brukar annars vara torr dagarna innan mens. Nu mådde jag även illa efter lunchen på jobbet samt andfåddhet då jag inte får ner luften i lungorna och värmesvall av och till under dagarna. Testade neg 2-3dagar innan bim så är ju säkert bara skengravid och känner inget hopo. Blir galen..bättre mensen drar igång. Trodde symptomen skulle försvinna så fort jag testade negativt för så har det varit innan. Menmen jag ställer in mig på mens. Hur mår ni andra som är kvar?


    Tråkigt, men hoppet är väl det sista som överger en och än är det ju inte helt kört för dig!

    Jag har BIM imorgon, har haft "mensvärk" i flera dagar, i vanliga fall har jag endast ont första dagen på mensen. Går på toa hur ofta som helst för att se om den kommit, men nope inte än.

    Har sjukt ömma bröst och bröstvårtor, andfåddhet samt mår illa av och till under hela dagarna sen typ iförrgår. Vågar dock inte hoppas föööör mycket, men ja.

    Om inte mensen kommer imorgon ska jag hålla mig till lördag. Jag och sambon vill testa ihop och då jag börjar jobba ohyggligt tidigt om dagarna skippar vi fredag xD
  • Cheneyney
    idisslaren skrev 2019-06-26 13:24:10 följande:

    OH shit hur ska vi orka en trea? :) superglada men förvånade


    Grattis! :D
  • Cheneyney

    Så skum dag! Bim idag, fått litelitelite färg i flytningarna, typ väldigt ljust brunt en gång, annars som vanligt. Thats it, inga tecken på mens what so ever?! Brösten är fortsatt ömma och jag känner bara, vad händer?

    Aja, märker väl om mensen skulle dyka upp imorgon istället såklart.

Svar på tråden BIM Juni