Inlägg från: elenoresara |Visa alla inlägg
  • elenoresara

    BIM Juni

    Bim 1/6. Har försökt 13 månader. Utredning startad och väntar på svar på hur alla prover ser ut vilket vi får veta i slutet på maj.

    Lycka till alla!! :)

  • elenoresara

    BIM-lista:

    1/6 Babycakes79, Cheneyney, elenoresara

    3/6 Hallonsaft24

    4/6 Grossess

    5/6 MiaAhlin

    7/6 Espressom, Smlan

    10/6 Nervösanonym

    11/6 Irene122

    29/6 VictoriaBerggren

  • elenoresara

    Misstänker att jag har ÄL nån dag här i veckan men får inte utslag på äl test. Enligt appen är det äl på fredag. Så svårt veta när man har ÄL om inte man får utslag på test.

  • elenoresara

    Då får man se om de tar sig denna äl. Så jobbig väntan igen. Förra äl fick vi till det ordentligt men inte riktigt lika bra denna äl :/ men bara vänta och se. Lycka till alla!

  • elenoresara

    Äl över för denna gång så då är de dags för denna väntan igen. 13 månaders försök så börjar bli trött på att vänta. Inte kul som det var förut.

  • elenoresara
    höstmamma skrev 2019-05-27 20:34:07 följande:

    Har också bim mellan lördag eller söndag. Lolvärk sedan Äl och ömma bröst, inte jätte men lite.

    Förväntar mig ingenting då inget skett på 12 månader.men svårt att veta om det är vanliga pms symtom eller ej. Sjuklig trötthet både idag och igår. Men kan va vädret med som jag brukar va könslig för... regnat å vart mulet.... man vill hitta alla symtom men som sagt kanske är vanliga pms.... blääää... :( alltid köpt tusen test å testat dagarna innan men denna gång gör jag bara ett samma dag om mensen inte kommit så slipper man bli besviken o slösa hundratals kronor :p


    Har också bim på lördag och försökt mer än ett år. De jag känt av är svag molvärk men de kan lika väl vara att mensen är på g. Lycka till, håller tummarna.
  • elenoresara

    3 dagar försent och inte endaste tecken på mens.

    Kommer dock vänta ett tag till innan jag tar test till isf torsdag.. Vill inte bli besviken som jag blivit många gånger. Lycka till alla

  • elenoresara

    Rosa och bruna flytningar nu så antar att mensen kommer nu. Mensvärk med. 4 dagar för sent. Hade precis börjat tro lite. Nu orkar jag inte mer att försöka. 15 månader åt försök och att hoppas är åt skogen. Någon som också försökt längre än ett år? Hur gör ni för att inte bara ge upp?

Svar på tråden BIM Juni