• LBP91

    BIM Juni

    Hej alla! Jag hoppar in i den här tråden då jag fick missfall i V7 och har äntligen blött klart och redo att försöka igen. ÄL lär bli nån gång i slutet av Maj.

  • LBP91

    Börjar närma mig ÄL-vecka och tänkte köra ÄL-tester eftersom det är lite osäkert med ÄL efter missfallet jag hade för fyra veckor sedan. Kände att jag borde ta ett gravtest som jag ?hoppades? skulle bli negativt bara för att vara säkra på att allt är ute. Tog ett igår och hann inte ens bli klar på toa innan testet visade starkt positivt. Känner mig inte gravid, har inga ömma bröst eller så och tempen har ju gått lite upp och ner. Visst har vi haft oskyddat sex sedan missfallet och Natural Cycles har detekterat en ÄL redan en vecka efter mitt missfall. Jag blir så förvirrad, tror ju mest på att det är rester men fattar inte varför det var starkare plus nu 4 veckor efter än när jag först fick veta jag var gravid. Fick missfall i v 7 och var in på VUL där de sa att allt var ute.

  • LBP91

    Äntligen ägglossning! Som vi har väntat och väntat men det visade sig att jag hade hcg kvar i blodet och har nu spårat med blodprov som senast igår visade att det sjunkit till 15 och idag kom äntligen ägglossningen igång. Jag har märkt att kroppen har försökt släppa ett ägg flera gånger den senaste veckan utan att lyckats då min temperatur har varit väldigt låg vissa dagar men inga äl-flytningar. Så BIM blir runt den 12/6. Hoppas sååå att det tar sig och att det stannar kvar :)

  • LBP91

    BIM listan :)

    1/6 elenoresara, Nellyros, skaleq, höstmamma

    2/6 Maya 889

    3/6 Hallonsaft24, Cheneyney, Miluci

    4/6 Evi82

    7/6 Espressom, Smlan, Lunne, Grossess

    8/6 Gummsan83, Gabriela11, Tillyra, Lustablong, Pikai, Lyra78

    9/6 Pixpoxy, Nymphadora

    10/6 Nervösanonym

    11/6 Irene122

    12/6 CaRH, LBP91

    16/6 MaryCherry, Enniie

    18/6 Hoppfull26, Sobioor, Pusstuss, Monkan93

    20/6 ViktoriaBerggren

    21/6 Halindizor

    22/6 Theresia92, Babycakes79, Tjofsan01

    23/6 Mathilda999 , Luktärtan

  • LBP91

    Jag har blivit toktäppt i näsan! Och nyser typ hela tiden. Precis som förra gången jag blev gravid men då var det i samma tid som pollen flög omkring så reagerade inte på det förens jag plussade typ när jag insåg att det spelade ingen roll om jag var inne en hel dag, kunde ändå nästan inte andas genom näsan. Nu är jag där igen, fyra dagar efter ÄL. Vill ju inte vara den som ropar hej för tidigt men hoppet stiger ju en aning :)

  • LBP91

    SÖS ringde tidigare idag och vill att jag kommer in om en och en halv vecka för att se att hcg från min förra grav som slutade i missfall har helt försvunnit ur kroppen. Har ju lämnat blod flera gånger och senast var det nere på 15 så jag tyckte det räcker med prover nu men de ville vara helt säkra. Sa till henne att vi redan har börjat försöka igen så lär ju få veta då om det har ökat igen. Så nu smålängtar vi till nästa torsdag.

  • LBP91

    Till er som tempar och oroar er när tempen droppar, så här såg min kurva ut när jag blev gravid i april. Att den droppar några dagar innan mens kan vara när ägget fäster. Så hoppet är inte ute bara för att det blir en dipp.

  • LBP91

    Tog ett ÄL-test imorse som gav utslag. Vet att jag hade ÄL för en vecka sedan men jag vill så gärna göra ett gravtest att jag var tvungen att stilla min nyfikenhet lite. Säkert på tok för tidigt för ett riktigt test. Men om om en vecka ska jag in för hcg mätning via blodprov, har aldrig längtat så mycket efter att lämna blid som jag gör nu.

  • LBP91
    Sofiiakarin skrev 2019-06-06 07:06:00 följande:

    När jag blev gravid med min son. Tog jag ett ägglossningstest som blev så starkt! 1 timme senare tog jag ett graviditetstest.. O de var ett plus :))


    Jag gjorde likadant när jag blev gravid i april och några dagar senare fick jag plus på riktigt test. Men nu går jag och lämnar regelbundet blodprov för spårning av hcg sedan den graviditeten då det sjönk jättesegt så jag tänker vänta med att göra ett riktigt gravtest till nästa torsdag. Sen bekräftas det ju med blodprov.
  • LBP91

    Tröttheten har ju tagit ett stort grepp om mig de senaste dagarna så som vanligt gick jag hem och sov nån timme efter jobbet. Har också haft ett stort sug efter choklad och ananas, gärna isglass med ananassmak, finns det ens? Åt lite mat några timmar efter att jag vaknat och sen låg jag utslagen på soffan med illamående. Skulle hämta sambon på Arlanda så blev orolig att jag inte skulle kunna åka. Blev att jag kräktes två gånger innan jag åkte och sen en gång när jag kom hem. Känns ju som att det inte var något tillfälligt men får se hur jag mår imorgon. De sticker även i brösten. Av nyfikenhet tog jag ett test idag på eftermiddagen men jag visste redan att det skulle vara för tidigt att testa, 1 vecka innan BIM. Och mycket riktigt var det negativt men ska testa igen nästa torsdag om jag klarar av att vänta tills dess.

  • LBP91

    Igår började det sticka lite i livmodern på kvällskvisten. Idag känns det som att jag lika gärna skulle kunnat flytta in på toaletten så ofta som jag har behövt gå dit. Ska iväg på en grej med jobbet och det kommer nog bli sent så ville sova en stund innan så sambon skulle cykla iväg med sina söner som är och hälsar på så jag skulle få sova men då blev jag så ledsen att jag började gråta för att jag inte kunde följa med så kunde inte sova heller. Hahah, det är inte lätt alla gånger.

  • LBP91

    Nu sjönk tempen under coverline och BIM på torsdag. Känner hur hoppet sjönk också. Men fortfarande inga känningar på att mensen skulle vara på G, inga ömma bröst vilket brukar vara den största avslöjaren. Har bestämt mig för att vänta med att testa och bara ta blodprovet först. Jag som var så säker blev helt plötsligt jätte tveksam :(

  • LBP91

    BIM idag och ingen mens. Får verkligen bita mig i tungan för att inte testa då jag har lovat mig själv att inte testa innan jag har lämnat blodprovet imorgon. Sambon väntar med spänning på resultatet. Igår var jag dock stensäker på att mensen kom, kändes som att den rann ner men icke då. Har inga typiska innan-mens-symptom heller, vilket jag inte hade när jag blev gravid för nån månad sen. Usch, de här sista timmarna känns så jobbiga, varför plågar man sig själv på det här sättet? Haha

  • LBP91
    Cachy skrev 2019-06-13 23:45:55 följande:

    Hur gick det för dig idag????? *håller tummarna*


    Hcg under två enheter så negativt med andra ord. Såg nu också att NC hade flyttat min mens till den 15:de och idag sjönk temperaturen ordentligt så väntar på mensen nu vilken minut som helst. Tråkigt men vi får ta nya tag nästa månad. Önskar er andra lycka till!
Svar på tråden BIM Juni