• CaRH

    BIM Juni

    Hej Juni-tråden!

    Här kommer jag från maj-tråden och fick mens idag så fick hoppa över hit. Vi gör ett nytt försök och bim blir troligtvis 12/6

    1/6 Babycakes79, Cheneyney, elenoresara

    3/6 Hallonsaft24

    4/6 Grossess

    5/6 Evi82

    7/6 Espressom, Smlan

    8/6 Gummsan83, Gabriela11

    9/6 Pixpoxy

    10/6 Nervösanonym, Lunne

    11/6 Irene122

    12/6 CaRH

    23/6 Mathilda999

    29/6 VictoriaBerggren

  • CaRH

    Äntligen en fast glad gubbe på ÄL-testet i morse från Clearblue. Är första månaden som jag kör med just dessa ÄL-test. Enligt min app NC så ska jag ha ägglossning på torsdag så blev lite chockad när jag fick den glada gubben. 

    Men är gubben glad så är jag glad. Någon som har erfarenhet från detta? Betyder glad gubbe att ägglossningen sker idag? Eller kan det lika gärna hända imorgon eller på torsdag? Tänker att det får bli lite kärlek ikväll och imorgon. 

  • CaRH
    Lunne skrev 2019-05-28 08:15:31 följande:
    Inom 24 timmar efter första gången man ser en glad gubbe, sa min läkare. Jag fick också den glada gubben tidigare (nästan en vecka) än väntat denna cykel. Men även VUL (går på kontroller för Letrozol) tydde på att det skulle bli tidigare, så jag antar att det stämmde :)
    Spännande! Då är det bara att hålla tummarna nu då! 
  • CaRH

    Dom här jäkla dagarna fram till bim! Man blir ju tokig! Är inne här hela tiden och uppdaterar sida och hoppas på plus på stickorna för er andra så att man får glädjas i väntan..

    Jag går och överanalyserar varenda känsla i kroppen. Dock har jag haft tydliga känningar i magen till och från i 3 dagar och idag blev brösten väldigt ömma. 4 dagar kvar till bim.. är det mens på gång eller är det en skatt som gror där inne?

  • CaRH
    Sofiiakarin skrev 2019-06-07 11:38:36 följande:

    Positivt ägglossningstest va? Ingent snack om saken?? Vi låg igår hurra! Får försöka ligga imorgon igen med. Ikväll ses vi ej!


    Inget snack om saken! Det där är positivt!
  • CaRH
    LBP91 skrev 2019-06-11 05:47:48 följande:

    Nu sjönk tempen under coverline och BIM på torsdag. Känner hur hoppet sjönk också. Men fortfarande inga känningar på att mensen skulle vara på G, inga ömma bröst vilket brukar vara den största avslöjaren. Har bestämt mig för att vänta med att testa och bara ta blodprovet först. Jag som var så säker blev helt plötsligt jätte tveksam :(


    Samma här! Vi hade bim på samma dag men min blev framskjuten (till idag) - tempen sjönk idag och gjorde ett test som var neg så allt hopp är helt bortblåst.. får hålla tummarna för en midsommarbebis istället.
Svar på tråden BIM Juni