• Espresso

    BIM Juni

    Miluci skrev 2019-05-22 13:57:00 följande:

    Spännande! Jag tempar med och har fått en fin tempökning nu efter positivt test! Hoppas den håller sig hög o att de blir ett plus! Tänk o få en allahjärtans dag bebis *.*


    Ja nu blir det spännande att se tempökningen. Det roliga börjar nu att följa kurvan. När jag blev gravid med min son fick jag trestegskurva, triphasic pattern, och då visste jag att det tagit sig innan jag plussade. Men det är ju inte säkert det blir så denna gång. Så länge tempen håller sig hög så.

    En alla hjärtans dag-bebis hade varit superkul. Eller om man går över tiden och får en skottdagsbebis ;)
  • Espresso
    Tessi1 skrev 2019-05-24 13:34:39 följande:

    Fick som en panikattack på jobbet idag. Kändes som jag knappt kunde andas och gick in på toa och satt där ett tag och tårarna bara rann . Snart är det ägglossning för min del men det känns mest hopplöst och ångestladdat. Varför skulle det funka denna gången men inte alla andra 10gånger? :( fy fan att man ska må såhär piss.. varför blir man inte gravid trots att man träffar ägglossning varje månad :( det är nu jag brukade vara som mest peppad men det är känns som bortblåst. Alla mina vänner har precis fått barn och de två sista är gravida och ska ha snart med . jag står helt ensam utanför:(


    Jag hade samma tankar där runt försök 10. Allt suger. Och jag har väldigt svårt för när folk säger åt en att inte stressa för då kommer det inte att gå. I call bullshit och det är otroligt skuldbeläggande för den som försöker få barn. Som att jaha, hade jag bara slappnat av hade det tagit sig på första försöket. Varför sa ingen det. Jag var väldigt avslappnad de 6 första månaderna, inte tusan hjälpte det mig.

    Gråt på toaletten. Tyck synd om dig själv. Möla en hel chipspåse ikväll. Gärna choklad också. Har du berättat för dina vänner om era barnförsök? Jag pratade väldigt mycket med min nära vän om det. För mig hjälpte det.
  • Espresso

    Jag är bara på äl+4 så jag känner ingenting särskilt, lite tidigt. Det är tur att det är "kort" vecka nästa vecka, iaf för oss kontorsråttor. Då går tiden lite fortare och vi ska umgås med tjocka släkten.

  • Espresso
    Babycakes79 skrev 2019-05-27 13:13:56 följande:

    ÄL+ 12 idag och trodde att mensen skulle kommit nu med tanke på den kraftiga mensvärk jag hade igår. En fråga, när man testar innan BIM, är det alltid ett "testa tidigt"-test man ska använda då eller känner vanliga gravtest också av om man är gravid (alltså innan BIM)?

    Har inga egentliga symptom som inte lika gärna skulle kunna vara pms, lite mindre humörsvängningar möjligtvis. Har en lite lätt molande värk nu, inte alls så kraftig som igår och lite ont i ryggslutet (som jag brukar ha innan mens). 

    Tiden står nog aldrig så stilla som när man väntar på den där förbannade mensen. Nu är man nervös varje gång man går på toa!

    Hur går det för er andra som har BIM ungefär samtidigt?


    När jag blev gravid med första barnet fick jag ett starkt plus på äl+13 med vanliga CB och dagen efter 2-3 veckor på digitalt. Så du kan gott använda ett vanligt test, du är ju dessutom så pass nära BIM
  • Espresso

    Jag fick en plötslig tempstegring idag och hoppas så att den håller i sig. Kanske att ägget fäste igår i så fall. Ska bli väldigt spännande att se vad tempen ligger på i morgon. Äl+10 idag. Tänkte egentligen börja testa i helgen men avvaktar nog till måndag. Ska vara hos svärisarna lör-sön så då får det vara, och jag vill kolla om tempen håller i sig. Jag har en lutealfas på 15-16 dagar ändå så bim är typ på torsdag ändå.

  • Espresso
    Miluci skrev 2019-05-31 09:10:45 följande:

    Tempen sjönk till 36.67 idag på äl+10 så tror de är kört :/


    Vad har tempen legat på under lutealfasen? Den kan ju mycket väl stiga igen, en tillfällig dipp.
  • Espresso
    MidnightCami skrev 2019-06-01 08:31:00 följande:

    Visst borde ett testa-tidigt test åtminstone ge ett svagt + på bim-4?


    Fäste ägget sent har det ju inte hunnit börja producera så mycket hcg än. Än är det inte kört!
  • Espresso
    Eseses skrev 2019-06-01 16:05:42 följande:

    Hej alla! Bara läst här ett tag. Kände dock att jag ville skriva nu. Hade ÄL 23/5 så ÄL+9 idag. Bim på torsdag 6/6. Andra försöket för oss med insemination, känner absolut ingenting o magkänslan säger inte gravid men vi håller tummarna. Tänkte testa tisdag morgon :D


    Jag har också bim på torsdag, möjligen onsdag, apparna visar lite olika. Får se om jag också testar på tisdag. Beror på hur tempkurvan ser ut. Mem det blir en nervös vecka. Hoppas verkligen er insemination har tagit!
  • Espresso
    MidnightCami skrev 2019-06-01 16:28:08 följande:

    Fråga från en oinsatt, när du säger tempkurva, ska den gå upp vid grav som vid äl? :)


    Det behöver den inte göra, men vid min första graviditet fick jag en till temphöjning på äl+8. Ett s k triphasic pattern vilket är ett gott tecken och stämde för min del då. Nu fick jag en höjning på äl+9 och hoppas på samma sak som förra gången. Det är i så fall när ägget fäster som temperaturen kan stiga ytterligare, men den behöver som sagt inte göra det. Hoppas tempen håller i sig nu!
  • Espresso

    Testade negativt nu på morgonen, äl+13 så känns kört. Inväntar nu mensen på onsdag eller torsdag. Får hoppas på en marsbebis istället. Lycka till alla ni andra, jag kommer fortsätta följa hur det går för er ; )

  • Espresso
    Löken370 skrev 2019-06-09 16:22:51 följande:

    Hej!

    Vad skulle ni säga om min tempkurva? Är den trifasiskt? Någon som kan sån här? Första gångern jag tempar så vet inte hur man ser det :) och jag vet att det är bättre med en temp med 2 decimaler men har ingen sådan och inte haft råd att köpa en så det får vara som det är nu.


    Jag tycker inte att din kurva är trifasisk, men tempen håller sig uppe iaf vilket är ett gott tecken. Hur lång lutealfas har du?
  • Espresso
    Zzaara skrev 2019-06-13 11:28:15 följande:

    Hej tjejer jag behöver tips och råd ifrån er. 

    det är nämligen så att jag fyller 30 år idag och ska ha min fest på lördag 15 juni. som ni förstår så försöker vi med barn och jag är beräknad mens på tidag den 18 juni. 

    jag vill så klart veta innan festen eftersom om jag inte dricker så kommer alla att förstå.

    Hur ska jag göra??  


    Ta ett CB early på lördag morgon. Även om det skulle bli negativt så kan du ju vara gravid, men det kan ju också visa positivt. Annars kan du kanske dra till med att du går på penicillin, vissa sorter får man ju absolut inte kombinera med alkohol.
Svar på tråden BIM Juni