Inlägg från: Anonym (Nix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nix)

    Kvinna - hur skulle du reagera

    Får hålla med drottningen här i viss mån. Äcklad och påtvingad någons läbbiga sexualitet, tycker det räcker bra med alla manliga blickar man får på sin kropp i vardagen. Är det inte så sexualbrottslingar börjar, med en blottarkarriär? Fast skjutas...hade velat att vederbörande först fått psykologhjälp åtminstone. Om inte det hjälpte så hade det väl varit att göra världen en tjänst att slippa en till Englund-kandidat...

  • Anonym (Nix)

    Hade med en riktigt undanskymd plats vid en strand tidigare där det blev lite sex ibland med pojkvänner. Ville verkligen inte bli påkommen.

    Men det är inte scenariet ts beskriver, där är det någon öppet runkandes på en klippa, synlig från flera håll. Hade runkandet skett riktigt undangömt så hade jag tyckt att det var onödigt och oroande men det hade varit en annan sak. Hade blivit orolig för risken att det dels är en blottare/att någon annan kan se som inte är rustad för det på samma sätt som jag. Barn osv.

  • Anonym (Nix)
    Anonym (uschdå) skrev 2019-05-12 08:41:31 följande:

    Jag har läst att kvinnor njuter mer av värme och sol på sin hud, för att huden är känsligare än på män.
    Vi säger att en kvinna ligger i solen, på avskild plats, njuter av värmen och börjar känna sig lite "mysig".
    Hon börjar smeka sig själv.
    Är det lika äckligt som när en man drar i snabeln?


    Fast varför skulle man göra det? Varför inte gå undan till en helt privat plats?
  • Anonym (Nix)
    Anonym (uschdå) skrev 2019-05-12 09:10:01 följande:
    Vissa människor är spontana, njuter av ögonblicket. Om de befinner sig på en avskild plats så är det inte otänkbart att en person leker med sig själv. Hänt mig flera ggr. Jag har badat, står naken i solen och torkar. Njuter av värmen, sommaren, naturen runt mig. Och så tänker jag plötsligt på sex. Har inte runkat ute sådär, men tanken har slagit mig.
    Tanken har slagit dig men varför har du inte gjort det?
  • Anonym (Nix)
    Anonym (M36) skrev 2019-05-12 19:23:05 följande:

    En klippa långt ut i skärgården är ingen offentlig plats. 
    Kan man, som varit uppe i tråden, sätta sig och bajsa i närheten av en badplats(t.o.m. jämfört med avskild klippa) och vill ha det till offentlig plats ska det jämföras med att bajsa på en gata eller i en park. 


    I ts: "Mot en klippa ut vid havet." Står inget om att det är långt ut i skärgården. Visst är en klippa vid havet en sorts offentlig plats, jag tar med mig mina barn jämt ut till sådana ställen. Har aldrig tänkt tanken att vi skulle kunna stöta på runkgubbar då.
Svar på tråden Kvinna - hur skulle du reagera