Forum Abort - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • När försvann graviditetssymptomen för er vid medicinsk abort (vecka 9+)?

  Mån 13 maj 2019 18:39 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Anonym (Illam­ående deluxe­)
  Visa endast
  Mån 13 maj 2019 18:39

  Påbörjade idag medicinsk abort i vecka 9+2, tog det första pillret (Mifegyne eller vad det heter) på kliniken vid 10-tiden. Hade hoppats på att må liiiite bättre efter den där allra första tabletten men mår fortfarande fruktansvärt (fysiskt) med illamående från helvetet (som jag haft sen vecka 5), ständig hunger, blodtrycksfall, trötthet och bakfyllekänsla. När går det här värsta över? Gjorde en abort för 7 år sen när jag var i 20-årsåldern, någon gång i vecka 8+, och vill minnas att jag mådde bättre dagen efter att jag svalt första tabletten men det kanske bara är önsketänkande......

  Ska alltså ta resterande tabletter om två dagar. Just nu bara gråter jag för att jag mår så dåligt fysiskt, det känns som att jag aldrig kommer att må bra igen.

  (Ps. Blev gravid trots hormonspiral och har tvillingar på under ett år hemma så inget dömande tack, mår skit som det är).

  Tacksam för era svar!!

 • Anonym (Vecka 8)
  Visa endast
  Fre 14 jun 2019 14:39 #1

  Hej, Jag ska genomgå samma grej som dig och har också haft fruktansvärt jobbigt med illamående och trötthet. Hur lång tid tog det innan symptomen avtog?

  Sen undrar jag om du gjorde din abort på sjukhus eller hemma, jag valde att göra hemabort men börjar bli lite orolig över att det ska bli komplikationer. 

  Hoppas allt gick bra för dig!

 • Anonym (Illam­ående deluxe­) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 15 jun 2019 19:24 #2

  Jag gjorde hemabort, och det gick bra. Illamåendet gick inte över förrän några timmar efter att allt kommit ut, dvs dag tre av aborten.

  Hoppas att allt går bra för dig <3

 • Anonym (Vecka 8)
  Visa endast
  Lör 15 jun 2019 20:06 #3
  Anonym (Illamående deluxe) skrev 2019-06-15 19:24:34 följande:

  Jag gjorde hemabort, och det gick bra. Illamåendet gick inte över förrän några timmar efter att allt kommit ut, dvs dag tre av aborten.

  Hoppas att allt går bra för dig <3


  Okej, det låter ändå som en rimlig tidsperiod. Hade aldrig kunnat föreställa mig att man kunde må så här illa så tidigt i en graviditet, men där ser man. 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll