Inlägg från: franksmatte |Visa alla inlägg
  • franksmatte

    Gravid BF juni 2019, del 2

    29 maj Beasmith86 snitt (BF 9 Juni)

    31 maj Dessiire, Värmlandsjänta

    3 Juni Omstart (snitt) , franksmatte

    10 Juni Ninjara

    13 Juni Canama

    15 juni Tiddelipom, Linda2barnsmamma

    19 juni ksrg8887

    20 juni Leeandra[/quote]

    Vad hände med gamla tråden?

  • franksmatte

    Har haft grym mensvärk eller något 2 kvällar i rad i nu men så fort jag har lagt mig ner för att sova så har dom varit borta dagen efter. Bad min kille att stoppa in fingrarna igår och känna runt lite då jag inte når livmoderhalstappen själv längre , det är bara en fingerspets kvar nu, så hoppas det är nära. Sitter just nu och skumpar på en pilates boll :) nu börjar jag få svårt att gå och varje steg känns som jag skall kissa ner mig men pilates bollen känns inte lika illa. Någon mer som har ont eller känningar att det kan vara på g snart?

  • franksmatte

    Det hade ju varit roligt om bebisen kom just på morsdag :) förlossningen och att det snart är dags fyller liksom upp mina tankar hela dagarna, försöker slå bort dom, det är precis som när man går och väntar på det där plusset efter ägglossningen och att "försöka" tänka bort är skit svårt. Känner igen det där med aggressivare rörelser, hade så ett tag men nu är jag mer nojig varje dag att jag inte känt av den.

  • franksmatte

    Åh Grattis!!! Kul med bebis lillamy! Här händer inget, jag orkar inte gå och känna efter och hoppas, nu har jag ställt in mig på att bebis kommer 42+0 när dom isåfall sätter igång en. Nu skall jag sluta boa och leka med lillan och ge henne hela min uppmärksamhet

  • franksmatte
    BernieLollo skrev 2019-05-27 19:33:34 följande:

    Det var falskt alarm, gick över efter en promenad... Men var hos BM imorse som bekräftade att det åtminstone går framåt. Parveln hade fixerat sig och magen sjunkit. Så nu ska jag bara blanda en god förlossningsdrink och fortsätta vila <3


    Vad är det för drink? :) jag har fått sug efter carlsberg alkoholfri öl, går här hemma och halsar i mig öl, jättegott. Med dottern kunde jag inte änns dricka öl utan att det smakade hästpiss. Funderar på om det är en grabb i magen.
  • franksmatte
    KSRG8887 skrev 2019-06-01 18:16:09 följande:

    Idag vid lunchtid kom vår son :) Värkarna började lite smått bli regelbundna lagom till att vi skulle åka in på kontroll vid 9 pga gårdagens vattenavgång. Väl inne tog det inte ens tre timmar innan han var född.

    Nu vilar vi ut på BB <3


    Grattis!!! Det är så stort!
  • franksmatte

    Isa94 Grattis!!!!

    Ja här har man gått typ i 2 veckor och känt av och trott att snart är det dags (jag kan inte min kropp helt enkelt) , BF imorgon men jag tror inte på något längre. Frågade bm i fredags "när som senast blir jag igångsatt? " -18juni svarade hon. Så nu utgår jag från det datumet. Skall till henne igen på fredag om det inte har hänt något. Jag drömde inatt att barnet dog i magen på mig, vakna och fick ruskat om magen bara för att känna om något rörde sig där inne. Detta skall bli mitt andra barn men första vaginala förlossning så jag vet inte riktigt vad jag har att för vänta mig förutom värkarna då.

  • franksmatte
    Omstart2019 skrev 2019-06-03 15:21:27 följande:

    Skriver bara snabbt att vår son föddes kl 9.28. Han är så fin! <3 Men han behövde lite hjälp med andningen så han ligger på neo. Fast de har tagit bort andningshjälpen för en stund sen och han har även tagit bröstet precis, så nu mår han mycket bättre.


    Grattis!!!äntligen är väntan över för er!mys och ta hand om er!
  • franksmatte

    Aj aj aj känns som rejäl mensvärk nu, sitter och guppar på en pilatesboll och försöker hänga med i en film. Kanske är det något på gång, barnet rör sig väldigt mycket nu och det gör väldigt ont. Kanske är det min nu? :)

  • franksmatte

    Gjorde så ont igår att jag la mig i badet, hjälpte lite grann, gick upp åt lite, fick sambon till att massera mig lyckades till Slut somna. Trodde imorse att det var borta men så fort jag gick upp så kom mensvärken tillbaka så vi får la se. Verkar som det blir en utdragen historia det här.

Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2