• Em97

    BIM juli 2019

    Hej! Fick mens idag och har även jag lång cykel så nästa BIM är någon gång i juli. 

    Vi har precis börjat försöka, men jag har väntat på sambon i 1 år och  5 månader så det känns overkligt! Han lyckades vilja sluta med kondom precis ett par dagar innan ägglossningen dök upp men jag insåg inte att den varit just då förrän ont i brösten började, så kom mensen idag och jag blev så besviken :( Lång väntan där mellan ÄL och mens.... Men vet ju om att chansen att bli gravid på en gång är väldigt liten. 

    Hoppar i alla fall in här och håller tummarna för oss alla!

  • Em97

    Marsbebis låter ju faktiskt väldigt mysigt. :) Är själv född i December, tyckte det var lite jobbigt ibland att inte kunna hänga med kompisarna på grejer när de fyllde 18, men har å andra sidan aldrig riktigt varit en festare så det spelade inte så stor roll. Nu när man är vuxen däremot spelar det ingen roll när man fyller känner jag, snarare positivt att vara den som fyller sist när kompisarna börjar noja över ålder. 
    Inte för att jag är så gammal, fyller 22 i år, men ändå :)

    Pga min långa lite oregelbundna menscykel så är BIM för min del enligt appen FLO 20/7, men kan vara tidigare än så. Men senast kom mensen 7 dagar innan FLO räknade, min cykel är oftast mellan 40-50 dagar lång tyvärr, men bruka ha såna klassiska ägglossningsflytningar ca 2 veckor innan mens, så hoppas på att det kanske ska gå ändå Glad

Svar på tråden BIM juli 2019