Inlägg från: Lustablong |Visa alla inlägg
  • Lustablong

    BIM juli 2019

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919

    2/7 Mima93, Pixpoxy

    4/7 Nicciz

    5/7 Smlan, Espresso

    6/7 Theresesvea

    8/7 efterfest, Lustablong

  • Lustablong

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919

    2/7 Mima93, Pixpoxy

    4/7 Nicciz

    5/7 Smlan, Espresso

    6/7 Theresesvea

    7/7 Lustablong

    8/7 efterfest

  • Lustablong

    Börjar närma mig 40 och vi har två barn på 10 och 7, är på andra försöket nu i juli. Hade BIM igår och fick mens idag. Så jävla trist då båda barnen kom till på första försöket. Men vem är jag att tro att det ska gå så lätt...? Har kanske åldern åkte emot mig denna gången. Som sagt har nästa BIM 7/7.

    Någon mer som är "äldre"?

  • Lustablong

    Har använt mig av CB advanced och visar på låg fertilitet med stickan tycker jag inte skulle visa på låg då den ser ut som om jag skulle ha ÄL.?? Jag har regelbunden mens på 28 dagar och bör ha ÄL nu denna helgen.

    Kanske kroppen som spelar ett spratt? Men teststickan tycker jag visar på ÄL?

  • Lustablong

    Alltså vill bara ha lite uppmuntrande ord. Provar CB advanced ÄL test. Monitorn visar på låg fertilitet (rund ring) hela tiden. Enl mina beräkningar borde jag haft ÄL nu i helgen då jag har en regelbunden cykel på 28 dagar. Verkar inte ha någon ÄL denna månaden då men när jag tittar på teststickorna verkar det som om jag har ÄL tycker jag, är de inte lika starka?! Åh blir galen på detta. Känner mig uppgiven, är 38 år och vi vill ha ett tredje barn men verkar vara svårt. Kanske min bebisverkstad är stängd för alltid känner mig så ledsen. Kanske bara ska skita i ÄL tester och bara chilla och mysa? Någon mer i liknande sits?

  • Lustablong
    Freya18 skrev 2019-06-25 13:23:50 följande:

    Kanske att det är väldigt nära ägglossning? Jag har använt dom där för många år sen och ibland fick jag rund ring jätte många dagar för att sedan helt plötsligt bli en glad gubbe. Troligtvis bara ÄL som är lite seg ibland. Nu när jag försöker bli gravid har jag valt att skita i ÄL-test. Så himla skönt och bara chilla och mysa som du skrev. :)


    Åh tack för svar! Då kanske jag inte ska he upp hoppet än då. Känner av min ägglossning nu så visar det inte glad gubbe snart så släppte väl inte ägget då ska försöka ha en mer avslappnad tanke till det hela då jag är rädd att kroppen låser sig annars. Samtidigt känner jag panik inför att jag snart kanske är för gammal.
  • Lustablong


    Någon mer än jag som inte verkar ha haft ägglossning i en cykel? Har tagit 10 testerna i paketen och började testa på dagen som schemat i bruksanvisningen visade. Har haft låg fertilitet hela tiden och monitorn har visat rund ring hela tiden. Hade hoppats så på en blinkande gubbe eller fast gubbe. Men icke

    Känner mig nedstämd.
  • Lustablong
    efterfest skrev 2019-06-28 10:29:51 följande:

    Samma för mig denna månaden. Har tagit massoooor av tester men aldrig fått positivt. Sett en liten ökning men inte två lika starka streck. Vi har kört på som vanligt när vi trott att ÄL kan ha varit, enligt appen, och hoppas att det tar sig ändå... hmmm


    Ja samma här, har kört varannan dag enligt mina beräkningar på ÄL men inte haft ÄL flytningar som jag brukar. Känns så skumt. Kan man bli gravid ändå även fast man stirrar sig blind på testerna?
  • Lustablong
    Daphodil skrev 2019-06-28 11:04:59 följande:

    Det kan ju bli så ibland. Jag trodde min ÄL uteblev denna månad nu också, men verkar ha fått det dag 25, dvs senare än någonsin. Fortsätt sexa!


    Då håller jag tummarna att det tog sig på din sena ÄL!
Svar på tråden BIM juli 2019