• larssonc

    BIM juli 2019

    Jag hoppar in här. Har bim 11/7, samma dag som jag plussade med sonen 2017. Vi förlorade lillebror i magen i vecka 19 i mars i år så vi hopas på att få en liten regnbåge <3 har haft det väldigt tufft sen vi förlorade honom så det hade varit underbart att få ett nytt plus.

    Jag har svårt att bli gravid så har inte så mycket hopp. I januari 2017 (när jag var 27) konstaterades det att jag har lågt amh (få ägg kvar) och är påväg mot ett tidigt klimakterie. Har haft en stroke pga p-piller så vi får inte göra ivf. Har ändå trots dåliga odds blivit gravid naturligt två gånger. Hoppas innerligt att det kan bli en tredje gång också.

  • larssonc

    Den här eviga väntan på bim.. Tiden går så långsamt! Jag har aldrig haft några symptom när jag har varit gravid och känner heller aldrig något speciellt innan mens. Hur mycket jag än försöker leta symptom känner jag alltid nada. Så tråkigt, haha! Jag tempar i alla fall (litar dock inte helt på den eftersom jag blir väckt ibland av sonen på 16 månader). Men kurvan ger mig liiiite hopp. Tycker den börjar se trifasisk ut och liknar kurvan när jag plussade med sonen. Hoppas den håller sig högt nu. Kommer inte mensen ska jag testa på onsdag.

  • larssonc
    Sofiiakarin skrev 2019-07-06 06:53:25 följande:

    Vet att de står inväntar bekräftar ägglossning.. Men vad tror NI?

    Har molvärk osv! Vi fick till de igår kväll med! O de var härligt hahaha!!


    Ser ut som du haft äl och ni verkar ha prickat bra! Ge det någon dag så bekräftar NC det! Håller tummarna för er :)
  • larssonc
    Lustablong skrev 2019-07-06 14:19:03 följande:

    Tog ett RFSU test bara för att och fick detta!! Jag som enligt Clearblue advanced haft rund ring hela testperioden, jag trodde inte det kunde bli något denna månad!!! Åh herregud det är ett mirakel isåfall. Men visst ser ni ett svagt streck? Ska testa imorgon igen


    Ja jag ser :) Grattis! Jag hade tagit ett digitalt!
  • larssonc


    Idag fick jag en rejäl tempdipp. Hoppas det är en implantationsdipp och inte mensen som är på g. Nästan så jag längtar efter att få gå och lägga mig så jag kan vakna och ta tempen igen.. haha!
  • larssonc
    Lustablong skrev 2019-07-07 14:55:40 följande:

    Slutanalyserat för min del. jag blev gravid trots att ÄL testerna visade toknegativt! Herregud vilken mirakelbebis! Hoppas bara den vill stanna nu.


    Så roligt, stort grattis! :) jag får heller aldrig utslag på äl tester men blivit gravid ändå (helt utan utslag) så har helt slutat med äl tester! Går på temp och flytningar istället.
  • larssonc
    Lustablong skrev 2019-07-07 18:42:03 följande:

    Tack så mycket! När har du BIM? Har säkert läst det i tråden men är många som skriver.


    På onsdag, så några dagar kvar! :)
  • larssonc

    Tjuvtestade idag och det var tokblankt. Är på äl +10 idag så kanske lite tidigt men har tidigare plussat på äl+11 så tappar hoppet. Min kurva ser heller inte bra ut längre så känns som det bara är att invänta mensen i slutet på veckan.

  • larssonc
    Monkan93 skrev 2019-07-08 11:30:36 följande:

    Detta är så märkligt.

    Fick mens 14 dagar efter ÄL. Jag brukar ha rätt så rikliga blödningar i 5 dagar.

    Men denna gången har det inte dragit igång. Har varit supersparsamt i 3 dagar och nu har det slutat igen. Tempen håller sig någorlunda hög och molvärken är kvar.

    Kroppen är så konstig.

    Kan ju hoppas på att jag blivit gravid ändå. Får ta ett test om ett par dagar för att dubbelkolla.

    Någon som varit med om samma?


    Ja jag hade så förra månaden. Hög temp, sparsam mens. Var inte gravid. Håller tummarna för dig <3

    Så här såg min kurva ut. Brukar alltid sjunka lågt annars under mens men inte förra månaden.

  • larssonc
    HanSof skrev 2019-07-09 08:32:22 följande:

    Det här kanske är en bättre bild...


    Starkt streck, solklart plus! Grattis :)
  • larssonc

    Har börjat få bruna flytningar och tog ett negativt gravtest idag. Får ge upp för den här gången, mensen lär komma imorgon på bim :( Nästa bim är runt 31/7 eller 1/8 så hänger kvar här ändå.

Svar på tråden BIM juli 2019