• LBP91

    BIM juli 2019

    Hoppar in i denna tråd även fast jag lovade mig själv att inte gå med i någon tråd den här månaden utan bara ta det lugnt och inte känna efter så mycket. Lovade också att inte haka upp mig på temperaturen men det gick ju åt skogen det med. Nu sitter jag här och överanalyserar allt, precis som varje månad. Känns dock som att det inte tog sig den här månaden heller. Mannen är bortrest så vi hade inte så många tillfällen även om det ser ut som

    att vi fick till det före ÄL. Tycker mig känna av större bröst redan nu, men förra månaden var jag stensäker på att jag bar gravid, mådde illa och brösten blev större men det var så klart bara inbillning. Blir lite besviken nu när tempen sjunker.

  • LBP91

    BIM LISTA

    1/7 Evi82, Lillaräkan1919, Love5

    2/7

    3/7 Längtar, Soltroll, Pepsin, Mima93

    4/7 Nicciz

    5/7 tigerbaby

    6/7 sockan, Mandistoss , CarrooJ

    7/7 Lustablong, sara11, tillyra

    8/7 joss1234

    9/7 Nymphadora, Monkan93, Nervösanonym, Jojo81

    10/7 CaRH, FrokenF89

    11/7 Förstabarnet123

    12/7 Phoworray

    13/7 KronisktFörvirrad

    14/7 Majja92, Saga92

    15/7 Adlitam, Sofiakarin

    16/7 efterfest

    17/7 myrkrypet, SaSeLa, LBP91

    19/7 VictoriaBerggren

    20/7 hundenhubbe

    21/7 Cachy

    22/7 glitterhitta

    24/7 Mathilda999

    29/7 Isafina

    30/7 Moizen, Pixpoxy, Mima93

    31/7 Espresso

  • LBP91
    HanSof skrev 2019-07-09 10:26:05 följande:

    Tack snälla ni! :)

    Ska ta ett Clear Blue digital test senare idag eller imorgon också. Trodde aldrig att det skulle ta sig direkt efter så många år med p-piller, jag är 28 och min sambo 34 år. Undra hur jag ska överraska honom, har ni några kul idéer?

    Hoppas att fler plussar, stort lycka till alla ni som fortfarande väntar! 


    Grattis!

    Min förra grav som tyvärr slutade i missfall, hade jag skrivit en lapp där det stod ?hej pappa? på min mans hemspråk och lagt i en lång ask tillsammans med det positiva testet. Dock så förstörde han den överraskningen genom att smsa mig så fort han vaknade och fråga hur det hade gått. Jag hade tagit testet tidigt på morgonen innan jag gick till jobbet så var inte hemma när han vaknade.

    Nästa gång funderar jag på att ge honom en presentpåse med en liten body i där det står ?I love mom & dad? eller ha på mig en mammatröja som det står ?hello baby? på (redan köpt och ligger gömd i garderoben både bodyn och tröjan). Jag tänker också vara lite taktisk och inte säga vilken dag jag ska testa mig för att lättare kunna överraska honom :)
  • LBP91

    Att inte känna efter är ju skitsvårt! Har gjort en lista på vad jag upplever, sen om det är gravidsymptom eller inte vet jag ej och några datum har jag inte då det typ slår mig några dagar senare att ?jag har ju haft så här i några dagar nu?.

    Mer flytningar

    Lätt irriterad

    Kliar i gommen

    Huvudvärk

    Trött

    Spända bröst

    Uppblåst mage

    Mer törstig än vanligt

    Kissnödig oftare

    Lättare andfådd

    BIM om en vecka...

  • LBP91

    Ni med dryga veckan kvar till BIM, hur mår ni? Några känningar? Jag är ledig idag så fick sova ut ordentligt, brukar vanligtvis gå upp kl tre/fyra på morgonen så idag fick jag sova till åtta. Har städat lite, typ bara dammsugit och tvättat golv plus lagat middag, men nu känner jag mig helt slut. Ligger på soffan och vilar nu. Känner även av en dov smärta på höger sida i svanken. Och huvudvärken verkar komma tillbaka från igår. Tycker jag gör inget annat än att springa på toa också. En tanke som slog mig är; måste man känna molvärk i magen? Tror inte jag gjorde det förra graviditeten och känner absolut inget nu heller, brukar inte ha mensvärk innan mens heller. Det är ju så många som känner molvärk/växtvärk som ett gravtecken...

  • LBP91

    Igår fick jag för mig att jag ska testa mig på tisdag, en dag innan BIM. Tidigare har jag sagt att jag skulle låta mensen bli sen innan jag tar ett test men nu ville jag kunna överraska sambon när vi båda är hemma. Får se, jag kanske ångrar mig igen, haha. Har fortfarande en dov smärta i svanken och går på toa nästan en gång i timmen. Tycker inte att jag dricker så fruktansvärt mycket att det ska resultera i så frekventa toabesök. Försöker ändå att hålla mig men klarar max 1,5 timme. Idag frågade dessutom en kollega om jag var gravid. Vet att magen ser väldigt uppblåst ut, fick höra det senast igår av sambons kusin att jag hade lagt på mig lite runt magen men kollegan syftade på hela kroppsformen och sa att framförallt brösten ser gravida ut.

  • LBP91

    BIM-1 tog ett test imorse, toknegativt. Känns inte som att mensen är på g... Men men, får väl vänta in den då :(

  • LBP91

    BIM idag och ingen mens än så länge. Har flera gånger känt som att den ?rinner till? men det har bara varit flytningar så de har ju uppenbarligen ökat. Vaknade med en väldans ilande mage som hade svullnat upp nåt enormt, kunde inte ens knäppa byxorna i morse. Har skickat efter fler tester även om jag inte tror så mycket på den här månaden, de lär väl komma i postlådan om några dagar så antingen kommer mensen först eller testen :)

  • LBP91

    BIM + 2 och fortfarande ingen mens... Fick hem nya tester idag så planerar testa mig på lördag eller söndag, jag kan ju ha räknat fel eller haft senare äl så jag har lite is i magen än så länge.

  • LBP91

    Nu är jag riktigt förvirrad! Tog ett clear blue early igår som visade neg trotts typ BIM-2. Idag när jag vaknar hade jag typiska ÄL-flytningar. Tur att vi fick till det inatt ifall att det verkligen är ÄL just nu.

Svar på tråden BIM juli 2019