Inlägg från: Mandistoss |Visa alla inlägg
  • Mandistoss

    BIM juli 2019

    Hej! Hoppar över hit från juni-tråden. Hade beräknad BIM den 28/6, men fick inte ÄL förens 22/6 (på cykeldag 23?!), och då flyttades BIM fram till 6/7. Dock så klart glad för ÄL, vilket jag tror uteblev förra månaden. Så nu håller vi tummarna för att vi fick till en midsommarbebis!

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919, Love5

    3/7 Längtar, Soltroll, Freya18

    4/7 Nicciz, Smlan

    5/7 Espresso, Mima93

    6/7 Theresesvea , sockan, Mandistoss

    7/7 Lustablong, sara11, tillyra

    8/7 efterfest

    9/7 Nymphadora, Monkan93, Nervösanonym

    10/7 CaRH

    13/7 KronisktFörvirrad

    15/7 Adlitam, Sofiakarin

    17/7 myrkrypet, SaSeLa

    19/7 VictoriaBerggren, glitterhitta

    21/7 Cachy

    24/7 Mathilda999

  • Mandistoss
    Anonym (Anonym) skrev 2019-06-26 18:53:07 följande:

    Hej!

    Har läst allt som skrivits här sedan en tid tillbaka men aldrig skrivit själv. Vi har gjort ett allra första försök och väntar nu på BIM . Har en regelbunden cykel på 26 dagar med ÄL på dag 14 i stort sett varje månad. Hade ÄL på midsommarafton (21/6) och har sedan dess hunnit känna många olika symptom. Skulle inte förvåna mig om flera beror på överanalys men vissa går inte att ta miste på..

    Har haft ordentlig molvärk i sidorna, ländryggen och nedre delen av magen sedan ÄL. Igår kändes det dock knappt men idag är det tillbaka ännu starkare än innan. Känner inget på morgonen men sedan blir det starkare under dagen. Har även haft ljusbruna/rosa flytningar sedan några dagar (aldrig haft en mellanblödning innan) och sedan igår ömma bröst. Lägg till uppblåst mage och mer kissnödig än vanligt..

    Använder Natural Cycles och fick som vanligt tydlig tempökning som bekräftade ÄL. Idag på ÄL +5 dök min temp en bit under min genomsnittliga.

    Blir spännande att se vad det blir av detta, även om vi inte har några större förväntningar på första försöket :)

    Hejar på er alla!


    Hej och välkommen!

    Låter EXAKT som mina symptom! Hade ÄL dagen efter midsommar och har sedan några dagar tillbaka haft lätt rosa/bruna (sega) flytningar, håller ihop som i trådar när man torkar sig. Har läst att man kan ha mellanblödningar från ÄL i ca 2-4 dagar efter ÄL, så får se hur det fortskrider. Har även molvärk i ländryggen och tjejmagen sedan nån dag tillbaka, inget på morgonen men växer under dagen för att vara som värst på kvällen. Molvärken i tjejmagen hade jag dock även förra månaden, så vill inte lägga för stor vikt i det - känns för tidigt för att vara något annat än en slemhinna som växer.

    Denna månaden är vårat andra försök, men tror inte jag hade ÄL förra månaden (tidig och mindre mens än vanligt).

    Kul med någon som är i liknande fas som en själv. :) Håller tummarna för dig! Har du tänkt att testa vid BIM eller tidigare?
  • Mandistoss
    Anonyyyyyyma skrev 2019-06-28 13:56:56 följande:

    Hur går det för dig Mandistoss?  

    Är på ÄL +7 idag och mina symptom med molvärk har avtagit lite, sedan hoppar tempen från lågt till högt och tillbaka till lågt.. Däremot känner jag mig tröttare, har ingen riktig matlust och någon slags UVI-symptom (dock inget svid när jag kissar). Känns som att jag är kissnödig mest hela tiden.

    Håller tummarna!


    Tack för uppdateringen! Håller tummarna för dig och väntar med spänning. :)

    Jag är inne på ÄL+6. Hade molvärk fram till ÄL+4, inget igår, men fick som ilningar i livmodern i dag under förmiddagen, följt av extremt små små strimmor av färskt blod i flytningarna som avtog på nån timme bara. Vet inte om det är hormoner, implantation, eller gaserna som gav ilningarna :p

    Inga ömma bröst än, men det är nog för tidigt än hur det än ligger till - brukar få det två dgr innan mensen i vanliga fall.

    På kvällen får jag lite tyngre att andas.

    Tror att det så här tidigt är svårt att skilja på vad som är symptom pga progesteronet och vad som kan bero på en möjlig graviditet, iom att ett befruktat ägg ska fästa innan det ger sig till känna så att säga, vilket kan ske när som mellan ÄL+6-12. Så man räknar mest ner dagarna tills man kan testa, men de går ju sååååå långsamt!.. ;-D och det är ju omöjligt att inte analysera allt. Är typ livrädd varje gång man går på toa för att mensen ska ha kommit (hade sen ägglossning på CD22, så är inne på CD28 nu, och mensen skulle egentligen ha kommit nu om ÄL hade varit ?i tid?).
  • Mandistoss
    tigerbaby skrev 2019-07-01 09:01:06 följande:

    Hej!

    Är på BIM-4 idag och tänkte att jag kunde ta ett test. Är jag knäpp som tycker mig se NÅGOT? Kanske har jag fått mitt första spökstreck?

    Vet att det enda jag kan göra är att vänta. Är det någon idé att testa imorgon, eller är det bättre att jag väntar till i övermorgon?

    Vet inte hur upplösningen blir om man laddar upp en bild här, blir den sämre så syns förmodligen inget alls. Men zoomar jag ser jag i allafall en skugga :o (eller knappt ens det)


    Jag tycker mig också se en antydan! Har du många test hemma så kan du ju prova imorgon igen (på morgonurin), har du bara ett till eller måste köpa fler så hade jag nog väntat ytterligare en dag.
  • Mandistoss
    tigerbaby skrev 2019-07-01 10:13:08 följande:

    [quote=79727154][quote-nick]Mandistoss skrev 2019-07-01 09:42:21 följande:[/quote-nick]Jag tycker mig också se en antydan! Har du många test hemma så kan du ju prova imorgon igen (på morgonurin), har du bara ett till eller måste köpa fler så hade jag nog väntat ytterligare en dag.


    Har 5 kvar, så jag testar imorn. Och i övermorgon. Och förmodligen dagen efter det. Haha[/quote]

    Håller tummarna!

    Jag är på ÄL+9 idag, och igår upptäckte jag en tunn röd-rosa mellanblödning, lite mindre än en enkrona i storlek i trosskyddet, kom inge mer sen. Imorse när jag gjort morgontoan var det en ljusbrun flytning (nästan som fertila till konsistensen) på pappret efter att jag torkade mig (inget i trosan). Håller så klart tummarna för att det kan ha varit en nidis! Känns för tidigt för att vara mens, och den brukar inte ha uppehåll så här, utan bara öka när det väl har börjat.

    Någon som har erfarenhet av implantationsblödning?

    Tänkte kanske testa i morgon bitti, eller hålla mig till onsdag, om jag inte börjar blöda igen tills dess.
  • Mandistoss
    Lady K skrev 2019-07-01 13:11:27 följande:

    Håller tummarna!

    Jag är på ÄL+9 idag, och igår upptäckte jag en tunn röd-rosa mellanblödning, lite mindre än en enkrona i storlek i trosskyddet, kom inge mer sen. Imorse när jag gjort morgontoan var det en ljusbrun flytning (nästan som fertila till konsistensen) på pappret efter att jag torkade mig (inget i trosan). Håller så klart tummarna för att det kan ha varit en nidis! Känns för tidigt för att vara mens, och den brukar inte ha uppehåll så här, utan bara öka när det väl har börjat.

    Någon som har erfarenhet av implantationsblödning?

    Tänkte kanske testa i morgon bitti, eller hålla mig till onsdag, om jag inte börjar blöda igen tills dess.


    Jag hade faktiskt exakt en sådan blödning när jag blev gravid med sonen. På äl+9, mest lite brunt på pappret när jag torkade mig. Det var så i 3 dagar och en vecka senare plussade jag! :) Håller tummarna för dig![/quote]

    Tack, och tack för ditt svar! Var det brunt alla tre dagar?

    Har kommit lite mer ljust rött under dagen, så får se hur det det utvecklar sig :( Skulle beskriva det som äggviteflytningar med tunt blod i sig (ursäkta detaljerna!). Har inge ont i brösten vilket jag alltid får åtminstone två dagar innan mensen. Ajja, bara till att vänta och se, men tålamod har aldrig varit min grej. :p
  • Mandistoss
    Dashess skrev 2019-07-30 16:04:51 följande:

    Nu får jag ju ge mig. Är det detta ni kallar spökstreck? Är det det strecket som skulle varit rosa om det varit positivt?


    Jag tycker mig se något, har du testat nå mer sen igår?
  • Mandistoss
    Dashess skrev 2019-08-01 13:00:58 följande:

    Jag tog ett test till igår. Lika svagt svagt svagt rosa som innan. Är på BIM+3 idag. Har samma symptom som innan. Har beställt nya test, såna där för tidig testning. Så jag tänkte testa igen på lördag. Jag går sönder av denna väntan. Suck.


    Ok! Ja väntan är skitjobbig! Tålamod, vad är det? Men då får nivåerna chans att stiga iaf. ;)
Svar på tråden BIM juli 2019