• Dashess

    BIM juli 2019

    Hej!

    Jag är på BIM -7 och jag är så nervös. Jag känner dessutom efter alldeles för mycket. Visst mår jag lite illa redan? Inte brukar jag väl vara SÅ här hungrig på morgonen? Ni vet precis.

    Åldern för fler barn är på sluttampen och att min pojkvän bor i ett annat land gör det hela betydligt svårare. Är jag inte gravid nu så kan det dröja 5 månader innan nästa försök.

  • Dashess

    Grattis! Jag hade tolkat det som att du är gravid!


    Anonym (Längtar) skrev 2019-07-28 22:51:23 följande:

    Fick inte med bilderna


  • Dashess

    BIM idag. Tog ett test, visade negativt. Jag inbillar mig ett svagt rosa streck. Men så stoppade jag ner testet i påsen och testet går sönder precis där det ?positiva? strecket ska vara. Gah!

    Jag har sparat de föregående testen. Tog upp det näst senaste och anar ett svagt svagt svagt rosa streck. Visst ska man inte tolka dessa gamla test?

    Är set någon som plussat först efter BIM?

    Jag har haft molande mensvärk och ömma bröst i över en vecka nu, vilket jag inte brukar ha. Men ni vet precis. Man övertolkar vartenda litet symptom.

  • Dashess


    Nu får jag ju ge mig. Är det detta ni kallar spökstreck? Är det det strecket som skulle varit rosa om det varit positivt?
  • Dashess

    Jag tog ett test till igår. Lika svagt svagt svagt rosa som innan. Är på BIM+3 idag. Har samma symptom som innan. Har beställt nya test, såna där för tidig testning. Så jag tänkte testa igen på lördag. Jag går sönder av denna väntan. Suck.


    Mandistoss skrev 2019-07-31 20:41:00 följande:

    Jag tycker mig se något, har du testat nå mer sen igår?


Svar på tråden BIM juli 2019