Inlägg från: Daniel890 |Visa alla inlägg
  • Daniel890

    Otrogen flickvän

    Anonym (Fortfarande orolig) skrev 2019-05-27 12:45:58 följande:

    Min man var otrogen mot mig för 7 år sedan och några gånger innan dess. Jag har levt med honom till nu och gör ännu. Men jag är orolig jämnt. Jag bara väntar på att han ska göra det igen. Han svar jämnt är att han inte vet varför han gjort som han gjort. Och går nu hos kurator för att ta reda på vad det hänt så många gånger. Jag önskar jag hade kraft att lämna men rädslan att vara ensamstående med barnen gör att jag lider i det tysta. Så de är verkligen en lång väg och känns egentligen inte värt att utsätta sig för att riskera samma igen.


    Tyvärr är din berättelse inget undantag utan de flesta som stannar kvar hos en otrogen partner känner som du. De som säger att allt är guld och gröna skogar ljuger inte bara för andra utan även för sig själv.
  • Daniel890
    Anonym (Fortfarande orolig) skrev 2019-05-27 13:24:00 följande:

    Mina gröna skogar försvann för länge sedan och kan inte ens påstå något annat. Man hoppas bara att han ska hitta någon annan och flytta. Men när man mått dåligt så länge och bara minns allt negativt så är man fast i den negativa cirkeln


    Jag hoppas att du inom en snar framtid hittar styrkan att lämna, för du får aldrig igen tiden som du kastar bort på honom.
Svar på tråden Otrogen flickvän