• Anonym (Kaffedraken)

    Är ni redo för lite forumfix?

    Modernisera så man kan använda vanliga mobil-smileys (emojis) istället för dessa 90-talsgrafik-varianter som finns i forumet.

    Uppdatera koden så sidorna är mer tillförlitliga (att lika ett inlägg kan ta jättelång tid, att posta ett inlägg kan ta jättelång tid, tyder på dålig backend).

  • Anonym (Kaffedraken)
    Panduro skrev 2019-05-29 14:56:00 följande:

    Jag vet inte om det är jag som är korkad. Men jag hittar inte "underkategorierna" från mobilen. T.ex språk, religion osv. Måste googla för att hitta sånt. Sen kan jag inte gå längre än 100 sidor bakåt. Ledsamt när man som jag har mycket fritid och älskar att läsa gamla trådar. Det skulle också vara kul att kunna trycka på en användare och se dennes alla inlägg på forumet.


    hittar inte heller underkategorierna ens på forumet.
  • Anonym (Kaffedraken)

    glömde skriva https 

    och bättre moderering i forum, så himla ofta trådar spårar ur och blir helt off topic.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Ignoramus skrev 2019-05-30 12:42:44 följande:

    Jag kan också tycka att moderationen av trådarna är väldigt spretig. Jag har fått kommentarer borttagna som har varit totalt ofarliga, medan andra, lite mer tvivelaktiga har fått stå kvar (förmodar jag, jag har inte blivit notifierad om något annat i alla fall)... ibland känns det som en anmälan per automatik leder till att kommentaren tas bort, och då börjar det ligga farligt nära censur. Det borde finnas tydliga regler som forumvärdarna kan referera till; din kommentar togs bort för att den bröt mot paragraf X. Då kan folk inte heller gnälla över att de blir avstängda ?av pk-maffian?, hehe!

    Och många trådar är direkt märkliga att de överhuvudtaget får finnas, typ ?jag känner mig ensam och funderar på att köpa sex nu?. Det är ju rena olagligheter. De flesta andra olagliga trådar tas ju bort direkt de upptäcks, men sexköpstrådarna spinner glatt på i 300+inlägg utan att något händer.

    En tråd där man privat kan diskutera med admins låter som en väldigt bra idé.


    håller med!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Physalis skrev 2019-05-30 19:36:51 följande:
    Jag tycker de har en bra funktion. Man kan hålla med någon som säger i stort sätt samma som en själv. Man kan också visa uppskattning till någon som ger ett riktigt fint svar till någon. Det är ofta folk skriver riktigt bra grejer som jag gärna tummat upp.

    Man kan också visa att man ogillar något någon sagt, t ex om någon är riktigt taskig mot ts så kan det vara skönt för ts att se att andra tar avstånd från vad som sagts. Så slipper trådarna fyllas med bråk.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Tom Araya skrev 2019-06-29 03:21:13 följande:

    Gör så att alla ens startade trådar är sökbara som egna trådar, även när man startad dem som anonym.


    ja håller med.
Svar på tråden Är ni redo för lite forumfix?