Forum Information - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är ni redo för lite forumfix?

  Ons 29 maj 17:33 Läst 0 gånger Totalt 108 svar
  Visar endast inlägg av flygrl - Visa alla inlägg
 • Ons 29 maj 17:33 #17 +1

  Som flera redan påpekat borde det finnas möjlighet redigera sina inlägg MEN då endast typ inom 5 minuter eller så. Annars finns risken för missbruk och/eller att trådarna blir obegripliga. Därför tycker jag inte heller man ska kunna radera inlägg eller trådar i efterhand.

  Nåt som FL absolut måste komma tillrätta med är all jobbig reklam som gör forumet svårmanövrerat, särskilt i mobilen. Nu har ju jag löst det genom använda AdGuard men det bästa vore ju om ni kunde styra upp det en gång för alla.

  En sjysst mobilapp vore ju också fint.

  Sen skulle jag gärna se bättre moderering av forumet.


  PappaAnnorlunda skrev 2019-05-29 14:38:33 följande:

  Ett problem tycker jag är att många forumtrådar och kommentarer ofta har en negativ och elak attityd.

  Jag skulle önska en karantänknapp som jag kan klicka på och som gör ett inlägg tillfälligt osynligt tills dess forumvärden godkänt det eller gjort det permanent osynligt. Alternativt att det krävs att x antal användare sätter inlägget i karantän innan del blir osynligt.

  En person som fått 3 inlägg satta i karantän kan inte göra fler inlägg på 24 timmar. En person som fått sammanlagt 5 inlägg underkända av forumvärden den senaste månaden kan inte göra fler inlägg på en vecka.


  Jag håller med om det finns mycket trist negativitet och elakhet i en del trådar men ser problem med ditt förslag nämligen att det skulle kunna missbrukas för att jävlas med användare som tex. har åsikter anmälaren inte håller med om. Att man alltför lätt skulle kunna göra andra användares inlägg osynliga. :/
  Grande Rock skrev 2019-05-29 17:02:46 följande:

  Det hade suttit fint om man fick lov att behålla sin avatar utan att behöva ladda upp den på nytt varannan vecka. Jag tycker trådarna blir så tråkiga och opersonliga när alla har en vit gubber på grön sköld som presentationsbild.


  Kan bara instämma. Det är så tröttsamt ständigt behöva ladda upp sin profilbild på nytt. Trådarna blir både trevligare rent visuellt och mer översiktliga om alla/fler hade profilbilder.
 • Ons 29 maj 17:37 #18

  Jo, en sak till. FL verkar ha problem hantera diverse tecken som tex. citat tecken. Jag kollar mest FL i min iPhone och då blir citat tecken till frågetecken i stället. Väldigt irriterande. Verkar inte gälla för alla användare men en hel del iaf.

  Vore fint om ni kunde fixa det.

 • Ons 29 maj 18:51 #23 +1

  Önskar ju som flera andra möjligheten kunna redigera sina inlägg. Jag vill då att den möjligheten ska va tidsbegränsad till typ 5 minuter efter det postats. Lägger till det vore bra om det även tydligt angavs när ändringen skett för kunna förebygga missbruk/trollande.

 • Tor 30 maj 22:08 #83
  FruW85 skrev 2019-05-29 19:20:30 följande:

  Eller med funktionen som finns på fb, att man kan se tidigare versioner + klockslag för ändring.


  Det skulle också kunna va ett fungerande alternativ, ja.
 • Tis 4 jun 15:18 #104
  Tom Araya skrev 2019-06-04 02:29:02 följande:

  Är det bara jag som numera ser trådens angivna antal gånger som läst till noll, även när jag själv varit inne flera gånger och folk har skrivit inlägg i tråden.


  Nej, du är inte ensam om det. Det verkar va ett allmänt problem för tror jag samtliga medlemmar. Tror också det tagits upp tidigare i den här tråden.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll