• JodiBabe

    Min make snackar skit om mig

    Jag tycker du ska tala med honom.

    Säg att du sett att han talar om dig med med andra och sin mor och att du är chockad och ledsen.

    Även om han vrålar: varför gick du igenom min mobil? så säger du, ja det var dumt, men nu pratar vi om att du gått ryggen bakom mig och det är ett större svek.

    Dessutom, den där korta stubinen tyder på aggressionsproblematik. 

    TS, usch. Han har verkligen kränkt ditt förtroende och dessutom säger han saker som du anförtrott till honom till andra. Riktigt lågt och respektlöst! Och hemskt att hans föräldrar är så falska mot dig.

    Jag tror på konfrontation, även om du oombedd läste i hans mobil. Annars kommer han förmodligen hata dig ännu mer om du bara drar.

    Men dra tycker jag du ska göra. Detta är en kränkning.

  • JodiBabe
    Superdupernice skrev 2019-06-07 13:46:47 följande:

    Jag konfronterade honom imorse. Lugnt och sakligt frågade jag frågor om vad han sagt till sina föräldrar och vänner om mig . Han ljög mig rakt upp i ansiktet och menade på att han aldrig säger nåt och att jag får berätta själv för folk det som jag vill att andra ska veta. Jag berättar då vad jag sett i telefonen. Hans reaktion: svart i blicken, vansinnigt arg, skriker att jag har kränkt honom att jag ska hålla käften dra åt helvete din jävla idiot och sen åkte han hemifrån.

    Jag åkte till hans föräldrar och berättade vad jag läst. Jag berättade även för dom om hur han behandlar mig när han är arg och att saker som han sagt inte är sanna. Hur kärleksfull han varit hemma samma dagar han skickat såna sms till sin mamma osv osv. Dom blev rätt snopna.


    Wow! Grymt! Vad cool du är! Power till dig!!

    Verkligen strongt.

    Din man har stora aggressionsproblem. Frågan är om du vill leva med en sådan. Men det är ju såklart en senare fråga.

    Nu har du tagit steg 1 och visar självrespekt!
  • JodiBabe
    Superdupernice skrev 2019-06-08 03:23:01 följande:
    Han har nog alltid varit sån egentligen men jag brukar inte orka fullfölja diskussioner eller bråk eftersom han alltid blir just så oproportionerligt arg
    Ja men nu är det nog! Man har bara ett liv, vill man ha det med en sådan?

    Sedan tror jag att hans familj aldrig kommer sluta vara på hans sida, så mer än att säga din version av historien, som du gjort,  kan du inte göra. Det är bara att beklaga att de varit så falska mot dig, men tror tyvärr inte det finns så mycket mer att hämta hos dem.
  • JodiBabe
    Superdupernice skrev 2019-06-08 11:29:28 följande:
    Du har rätt. Nu får det vara nog. Vi kommer att skilja oss och det kommer kännas för jävligt och ett stort misslyckande men det här fungerar inte längre. Tack för dina svar <3
    Hjärta
  • JodiBabe
    Superdupernice skrev 2019-06-08 13:03:46 följande:
    Ja precis. Bara mitt fel. Jag frågade idag hur han kunde vara så arg när det är han som kränkt och svikit mig, men hans svarta blick var hatisk och han skrek bara att jag var en hora och psykopat som skulle hålla käften. Mogen som få..5 barns far och make. Känns stabilt.
    blir så jävla förbannad när jag hör att han kallar dig hora och psykopat. Han verkar faktiskt inte riktigt klok. Snacka om att visa sina sanna färger.

    Jag uppfattade det som ni hade 3 barn ihop? Har han 2 barn sedan tidigare? 
  • JodiBabe
    sniwa skrev 2019-10-11 21:46:51 följande:

    Hur har det gått för dig/er?


    Tror TS har avaktiverat sitt konto, men verkade som hon var på väg att skilja sig iaf.
Svar på tråden Min make snackar skit om mig