Inlägg från: Anonym (Japp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Japp)

    Har ni sex trots mens vid barnledigt

    Liwslust skrev 2019-06-08 11:36:24 följande:

    Är nog mer jag som är nojig. Men han tycker iof också att det går bort med sex när det är mkt och oralsex vid mens. Han är som jag lite lukt och syn känslig. Ngn som testat fem-cup?


    Jag använder femcap och funkar utmärkt vid mens, kan ha sex som vanligt. Har dock hänt om vi kör länge bakifrån att den hamnat ur position så det har läckt, men det har inte stört oss direkt.

    Man får hålla koll bara så den inte blir full, den är inte som en menskopp men så praktiskt att kunna ha den även vid mens!
  • Anonym (Japp)
    Liwslust skrev 2019-06-12 20:37:22 följande:

    Intressant. Jag vet ju att femcup är ett preventivmedel men annars vet jag inte riktigt hur en menskopp och en femcup skiljer sig i t ex hur mkt de fyller. Men antar att en menskopp är djupare?


    Femcap sitter uppe på livmoderhalstappen och en menskopp sitter ju liksom där nere mer precis vid öppningen. En menskopp antar jag rymmer mer vätska men har jämfört och jättestor skillnad är det inte. Men eftersom femcap ska omsluta tappen så blir det väl inte lika mycket utrymme till annat också, men den samlar ju verkligen upp allt som kommer. Med menskopp upplever jag att det kan små-läcka lite.
  • Anonym (Japp)
    Liwslust skrev 2019-06-14 22:40:21 följande:

    Tack för tipset! Är nyfiken på femcup ;)


    Jag är verkligen jättenöjd med den, så skönt att slippa hormoner. Och det med mensen är ju en stor bonus ;)

    Dock kan det vara lite klurigt att få den på plats tycket jag, gäller att lära sig hur den ska sitta för att det ska vara ett säkert skydd. Så det kräver ju lite mer engagemang än att bara ta ett piller liksom, men för mig är det absolut värt det :)
Svar på tråden Har ni sex trots mens vid barnledigt