Inlägg från: Illusioner74 |Visa alla inlägg
  • Illusioner74

    Min fru äter för dyrt!

    Man tror knappt detta är sant för det är så jävla dumt. Du borde inte bo ihop med din fru/flickvän. Du borde inte ha en relation över huvud taget. Du är ju uppenbarligen inte i en relation för kärleks skull. Snälla bespara det kvinnliga släktet din småsinta hjärna och lev som eremit istället. Då kan du spara pengar!

  • Illusioner74

    Ts.. på meningar som lyder att din fru borde lämna dig så svarar du att "vem tar sig an en sjukskriven lågavlönad "hemmafru"... hon är nog den som ska vara glad att hon har mig"

    Jag var i din frus sits för några år sedan. Situationen var skrämmande lik faktiskt. Vi verkar lika på många punkter, jag och din fru.. vi bryr oss om djuren, att det ska vara ekologiskt, tycker inte om att träffa främmande människor osv..

    Men vet du, det fanns någon som ville ta sig an en sjukskriven lågavlönad trasa som jag var då. Och inte vem som helst, det var en man som förstod mig, förstod vem jag är, någon som jag ligger på samma nivå som mig. Någon som vet vad kärlek är. Det räckte att jag pratade med honom i 10 minuter, sen var jag fast. Så starkt var det. ..och vi är fortfarande ihop nu, 6 år senare. Sen 2 år har vi dessutom ett barn tillsammans. Så om jag var du skulle jag inte vara så säker på min sak. Din fru borde lämna dig redan idag, men hon kanske inte får kraft att göra det förrän mannen med stort M hjälper henne. 

Svar på tråden Min fru äter för dyrt!