Inlägg från: Anonym (Tjej92) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej92)

    Gå ner i vikt! Tillsammans

    Jag hakar på, i februari vägde jag in mig på 97,5 mot mina 163 cm. Nu har jag gått ner 17 kg och har ca 12 kilo kvar till målvikt.

    Jag äter efter viktväktarna och cyklar ungefär 3 mil om dagen.

  • Anonym (Tjej92)

    Herre Jesus. Hade 2 dagar som jag avvek från mitt viktväktarprogram och gick upp 1,2 kilo. Fått slita hela veckan för att få bort de, så hoppas på lite minus när jag väger mig på måndag och inte +/-0.

  • Anonym (Tjej92)
    Anonym (mb) skrev 2019-06-20 08:42:24 följande:

    Nu har jag börjat tappa motivationen. Det lilla extra jag brukar få på mig under helgen brukar försvinna tisdag eller onsdag. Men idag har jag gått UPP ett halvt kg till sedan helgen.. :(

    Det enda extra jag unnat mig är popcorn och ett glas vitt. Sprang i måndags och körde styrka igår. Vet att jag måste lägga i en högre växel men motivationen dalar rätt rejält när det inte går som man vill...

    Någon som har några goda nyheter eller pepp?


    Neej, håll i! Vägen till mål är inte spikrak, vi måste tillåta oss att stå still eller öka något ibland. Håll ut!
  • Anonym (Tjej92)

    Jag har äntligen kommit under 80 kg, vägde in idag på 79,9 och är riktigt nöjd! 5hg kvar till mitt sätta mål på söndag och känns som jag kommer få hålla igen en hel del under helgen, men det är värt de.

  • Anonym (Tjej92)

    Jag har sedan i måndags gått ner 1,4 kilo, misstänker att kroppen band massa vätska när jag hade mens. Nu har jag 0,2 kg kvar till att ha gått ner 20 kilo sedan i februari. Kan verkligen rekommendera viktväktarna för er andra!

  • Anonym (Tjej92)

    För min del har det gått segt efter semestern. Har sedan februari gått ner lite drygt 25 kg. Har 0,3 kg kvar till mitt 25 kilos delmål. Efter det ca 10 kg till.

Svar på tråden Gå ner i vikt! Tillsammans