Forum Vikt - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Gå ner i vikt! Tillsammans

  Mån 10 jun 2019 11:08 Läst 0 gånger Totalt 84 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (mb) - Visa alla inlägg
 • Anonym (mb)
  Återställ
  Mån 10 jun 2019 11:08 #5

  Jag behöver också hänga på!
  Var till barnmorskan bara för att förnya receptet på p-piller. Har ätit samma typ sedan jag började (alltså i över 15 år). Men nu fick jag ett varningens finger för att gå upp i vikt, då måste vi nämligen byta.. 2 kilo till och det var stopp sa hon. Happ.
  Hon vägde in mig på 80.8 kg, det högsta jag varit uppe på till mina 166 cm.

  Har tränat mycket styrka under de senaste åren så jag hoppas att mycket är muskler men visst har jag märkt att vissa byxor börjat sitta åt lite mer än förr. Har mätt med måttband och vägt mig sedan nyår mest bara för att hålla koll, har pendlat uppemot 3 kg under den tiden. Men nu blev det verkligen wake-up call, något i livet måste ändras. Tränar 3-5 ggr i veckan, men det är dags att öka intensiteten och verkligen se över det där förbaskade småätandet!

  Nu kör vi! :)

 • Anonym (mb)
  Återställ
  Ons 12 jun 2019 07:25 #8

  I måndags blev det nästan 5km jogg, igår intervaller direkt på morgonen. Idag blir det antingen yoga hemma i vardagsrummet eller dance aerobics på gymmet, får se vad humöret säger.. 2 kg ner sedan jag var hos barnmorskan iallafall, det skulle hon fått veta! :) Äter i stort sett som jag brukar men men tänker över portionsstorlek och har skippat popcornen och annat små krafs på kvällarna.

 • Anonym (mb)
  Återställ
  Tor 13 jun 2019 12:37 #10
  Kian1992 skrev 2019-06-12 13:25:05 följande:
  Snyggt kämpat mb! Riktigt grymt,
  Tack, men det blev ingenting igår xD Slocknade på soffan efter jobbet.. Så det blev vilodag..
  Blir yoga idag istället :)
 • Anonym (mb)
  Återställ
  Mån 17 jun 2019 07:57 #16
  Kian1992 skrev 2019-06-16 21:04:58 följande:

  Nyss hemkommen från en helg hos min bästa vän som bor 35 mil ifrån mig. Dop igår för mitt gudbarn, så denna helg har inte består av mycket nyttigheter förutom kycklingsalladen igår, så nu ser jag fram emot ny vecka och nya tag.

  Hur går det för er andra? :)


  Ibland kan det vara skönt att äta utanför ramen, känns så mycket bättre när man tar tag i det igen och kommer tillbaka till rutinerna kan jag tycka :)
  Gjorde tacos i fredags och eftersom jag bor själv så har jag ätit det i stort sett hela helgen.. xD Har brukat ta flera gånger men nu la jag bara upp på en tallrik och sen fick det räcka så det är jag rätt nöjd över. Sen spårade det lite på andra håll.. Sprang en sväng på fredagen men sen bara promenader.. Var även ute och festade på lördagen, men inge fyllemat och endast några cider och ett par glas vitt vin. Är inte ute så mycket så det får det också vara värt.
 • Anonym (mb)
  Återställ
  Tor 20 jun 2019 08:42 #17

  Nu har jag börjat tappa motivationen. Det lilla extra jag brukar få på mig under helgen brukar försvinna tisdag eller onsdag. Men idag har jag gått UPP ett halvt kg till sedan helgen.. :(
  Det enda extra jag unnat mig är popcorn och ett glas vitt. Sprang i måndags och körde styrka igår. Vet att jag måste lägga i en högre växel men motivationen dalar rätt rejält när det inte går som man vill...

  Någon som har några goda nyheter eller pepp?

 • Anonym (mb)
  Återställ
  Tis 25 jun 2019 07:34 #23

  Är tillbaka på startvikten, men matlådor bestående av torsk och grönsaker med citronsås gjord på kvarg finns i kylen och inga större utsvävningar är planerade. Körde ett ledarlett styrkepass igår ute så svetten lackade så även om det inte går fort så är jag på banan igen iallafall :)

 • Anonym (mb)
  Återställ
  Tor 27 jun 2019 07:17 #28
  mesopotamien skrev 2019-06-26 15:56:53 följande:

  Är snubbe som tränar men mitt mål är inte att väga ett visst antal gram. Fokuserar bara på att bli starkare, få mer muskelmassa och mindre kroppsfett.

  Ni som säger att erat mål är att väga ett visst antal gram, hur tänker ni då? Vill ni egentligen bara sänka kroppsfettsnivån eller vill ni ha en bra konidtion? Man kan ju väga 130kg och se ut som Ronnie Coleman eller vara extremt överviktig vid 130 kg. Vad är målet förutom att bara gå ner i vikt.


  Hade det inte varit för att jag hade varit tvungen att byta preventivmedel om jag gick upp i vikt så hade jag inte brytt mig. Men den här sorten har jag alltid haft och jag är orolig för att om jag byter hur det skulle påverka mig.
  Jag har tränat mycket styrketräning i mina dagar så jag väger naturligt ganska mycket pga musklerna. Men tyvärr går de efter BMI, och då väger jag "för mycket", oavsett om det hade varit muskler eller fett.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll