Inlägg från: Anonym (förälder) |Visa alla inlägg
  • Anonym (förälder)

    Utländska kvinnor är inte förstörda...

    Hur definierar du utländska kvinnor?
    Alla som inte är svenska?
    Vilka är dom oförstörda kvinnorna?
    Utländska kvinnor är ju alla som inte är svenska så då menar du även norska, danska, finska, isländska, tyska, belgiska, franska, italienska, portugisiska, Österrikiska, mfl eller menar du utomeuropeiska kvinnor?

    Är det kvinnor i från andra kulturer du menar och inte europeiska?
    Varför tror du att mest får kontakt med afrikanska tjejer och din vän mest med tjejer ifrån mellan östern?
    Varför dras dom till dig och din vän?
    Och varför är dom så mycket yngre än dig.
    Det är absolut ingen fel med åldersskillnad men om man som 40- åring bara får kontakt med 20-23- åringar är det lite underligt.
    Det vanliga med svenska 20-åringar är ju inte att dom vill vara tillsammans med 40 åringar utan killar i deras ålder även fast det förstås händer att 20 -åringar är tillsamman med 40- åringar.
    Det är ju heller inte konstigt att dejta en tjej ifrån Afrika eller Mellanöstern men man kan ju fråga sig varför inga tjejer därifrån i 40 -årsåldern då vill dejta dig och din kompis.
    Klickar du med kvinnor i från Afrika är väl det jättebra men varför inga i den egen ålder?
    Att någon är yngre är ju inte konstigt men att bara yngre vill dejta är ju lite underligt.

    Varför vill dessa unga tjejer inte dejta killar i sin egen ålder kan man fråga sig.
    Man tänker ju att blir det ett förhållande vill dom kanske ha barn.

    Sen om du är 40 år så är ju flesta svenska kvinnor i förhållande och har barn, några skiljer sig men dom kanske inte är på Tinder osv.
    Att kvinnor som skiljer sig vill träna är inget konstigt, dom har om dom är över 30 ofta varit småbarns mammor i några år och då finns oftast inte tid till att träna, när dom är skilda får dom egentid och då vill dom ta upp träning igen och det är väl jättebra att träna och ta hand om kroppen.
    Att du drar till dig dom kvinnor du beskriver är nog hur du marknadsför dig själv, kvinnor svarar ju på hur du beskriver dig själv och du kan naturligtvis inte generalisera ca 4 miljoner svenska kvinnor på dom som svarar på hur du marknadsför dig på Tinder och liknande, dom som svarar dig gör ju det av en anledning, dom som inte tycker att du till talar dom på din beskrivning kommer ju inte att svara dig.

    En viss typ av kvinnor vill svara dig, andra inte. 
    att säga att ca 4 miljoner svenska kvinnor är likadana är naturligtvis inte fakta, liksom att alla utländska kvinnor är på ett annat sätt.
    Alla afrikanska kvinnor faller förstås inte för dig men vissa gör det.
    Det är ju liksom inte svenska tjejer mot resten av kvinnorna i världen.

    Men om du är nöjd och hittar en ung afrikansk tjej som du klickar med och ni vill vara tillsammans så kan du väl vara glad för det.

  • Anonym (förälder)
    Anonym (Ola) skrev 2019-06-14 14:19:06 följande:

    Svenska kvinnor är på väg i en nedåtgående spiral.

    Svenska kvinnor på singelmaknaden är oftast högljudda, har orimliga krav på partner (fast de inte har mkt själva att komma med), för sminkade, otränade, lata och i jämförelse med internationella kvinnor håller de mkt låg standard nu för tiden. Så har det inte alltid varit. Idag ser det mkt illa ut. 


    Vad konstigt mina amerikanska, kanadensiska och portugisiska släktingar säger precis tvärtom, dom tycker att svenska kvinnor är bland de vackraste och bästa som finns.
    Jag har jobbat utomlands i flera år, nästan alla säger att dom gillar svenska kvinnor som träffar på  jobb mm.

    Men smaken är som baken!
    Men det spelar ju ingen som helst roll, träffar man någon man gillar vare sig den är svensk eller annan nationalitet är det ju bara rolig för en.
    Det är ju värre för dom som aldrig träffar någon utan ständigt är ensamma.
    Dock tycker ju inte de flesta svenska män som dig eftersom de flesta svenska män är ihop/gifta/sambos med svenska kvinnor.
    Antar att eftersom du inte gillar svenska kvinnor gillar inte dom dig heller.
  • Anonym (förälder)
    Anonym (Man) skrev 2019-06-15 13:39:57 följande:
    Alla kvinnor gör alltid som alla andra kvinnor överallt i alla kulturer.

    Så om du träffar på tjejer från andra kulturer så är de annorlunda för att deras kultur är annorlunda, inte för att tjejerna är speciellt intressanta, det är kvinnor nämligen aldrig, och om du spenderar mycket tid i deras kultur så märker du att de är likadana som andra kvinnor där.

    Av nån anledning så vet inte kvinnor detta själva utan tror att de är speciella, intressanta och kommit på att de ska vara som de är själva.

    Så ryskor är homofober, svenskor feministnazis, japanskor rasister osv...

    Men om du tar en kvinna från en kultur, till exempel en svenska, och frågar henne så är hon övertygad att hon aldrig skulle vara rasist om hon bott i japan, eller homofob om hon bott i ryssland, och vice versa om man byter plats på dem. Det är direkt komiskt.

    Med allt det sagt så är det ändå så att just svenska kvinnor nog är de i särklass mest värdelösa för förhållanden för en man generellt sett. Det enda som kan vara lite bra är att man inte behöver vara så öppet macho och låtsas veta allt hela tiden, men grejen är att kvinnor alltid är kvinnor, så även om svenskor hävdar att man kommer undan med att vara mer tam, så börjar de ändå snart förakta sina män som beter sig så ändå, så egentligen är det exakt samma sak bara det att det är mer öppet med kvinnor från andra kulturer.

    Som du är inne på så är de annars ju bara mer okvinnliga, kassa på flörta och beter sig lite som sociala vedträn från en svensk stock i skogen.
    Konstigt att de flesta både kvinnor och män lever i förhållande och även om det tar slut letar dom flesta ganska omgående efter ett nytt förhållande så nej de flesta män tycker inte att svenska kvinnor är kassa och de flesta kvinnor tycker inte att svenska män är kassa. Sen finns det alltid undantag.
    Du dock verkar inte gilla kvinnor i allmänhet.
  • Anonym (förälder)
    Kalle83 skrev 2019-06-17 08:41:19 följande:
    Nejdå. Det enda jag menar är att majoriteten av kvinnor inte verkar ha samma balans mellan de två ytterligheterna, på det sätt som jag upplever att män har. Män går inte med blicken nedsänkt i en smartphone i jakt efter likes för sina nya kläder, eller senaste sminkning. Män blir inte besatta av färgen vit när de ska inreda. Män har inga specifikt uppsatta krav för hur en kvinna måste se ut. Jag menar att kvinnor i vårt land har drabbats av en slags kollektiv farsot, där de utan eftertanke köper samma koncept som sina medsystrar. Och det gör en majoritet av dem ganska trista. Och givetvis syftar jag på normalfördelningskurvan. Givetvis finns det kvinnor som helt skiter i detta och som är hur coola som helst. Men de är i minoritet. 
    Men du menar alltså att de flesta svenska kvinnor är likadana dvs ca hälften av befolkningen men att utländska kvinnor inte är lika varandra och heller inte lika svenska kvinnor?
    Allt det du skriver i inlägget om svenska kvinnor stämmer alltså inte in på utländska?
    Skiljer det så mycket?
    Och som sagt vilka är dessa utländska kvinnor? menar du alla dvs även nordbor som norskor, danskar och finnar mm och även västeuropeiska kvinnor eller menar du utomeuropeiska kvinnor?
    Du uppfattar naturligtvis omgivningen på ditt sätt men det betyder ju inte att det är så för andra. Det kanske är dom kvinnorna du möter på och som svarar dig på Tinder osv. och dom du ser och lägger märke till.
    Nu bor vi i Stockholm och uppfattar inte att svenska kvinnor är som du beskriver.
    När folk gör grova generaliseringar vad det än gäller undrar man lite vad det är som gör att man så.
    Upplever du även att de flesta svenska män är likadana eller är dom olika varandra?
    Tror du att kvinnor upplever svenska män som likadana?
  • Anonym (förälder)
    Kalle83 skrev 2019-06-17 09:53:49 följande:
    Jag har ingen forskning jag stödjer mig på, utan spekulerar fritt. Men ja. Jag hävdar att kvinnor födda i Sverige (som alltså kan ha utländska föräldrar) i större utsträckning än en kvinna född i exempelvis Uganda är mer påverkade av västerländska trender. Iom Instagram och andra sociala medier, har kvinnor de senaste åren påverkats enormt mycket mer, än innan dessa fanns. Jean Twenge skrev en bok som handlade om smartphone-generationen, och där ser hon ett samband mellan graden av psykisk ohälsa och lanseringen av smartphones. Det är förvisso bara ett exempel, men jag tror definitivt att vår tids kvinnor mellan säg 20-40 påverkats oerhört mycket av detta; mer än vi kanske tror. Och samma trend finns säkerligen i andra länder i västvärlden, eller länder där människor ständigt överflödas av marknadskrafter som erbjuder en färdigförpackad bild av vad man kan tänkas vilja ha, oavsett om det handlar om hur idealmannen ser ut, eller hur den perfekta rumpan ska vara formad, till vilket schampo man kan tänkas vilja ha.

    Jag tror (jag har ingen aning) att män i mindre utsträckning använder sociala medier för att bekräfta sig själva, och därför tror jag det finns en större variation kring hur män är/ser ut/tycker. De är inte lika konforma som kvinnor i den bemärkelsen. 
    Så då är alltså utom europeiska kvinnor du menar, de flesta västerländska kvinnor är likadana.
    Men kvinnor över hela världen har väl sociala medier som FB och Instagram osv,
    Västerländska trender sprider sig över hela världen (behöver ju inte vara bra)
    har svårt att se vilka kvinnor, speciellt som är yngre  som inte blir influerade av sociala medier i dagens läge. 
    Det finns  isolerade platser men tror inte att det är dom kvinnorna du träffar.
    Jag upplever inte att dom utländska kvinnor jag känner lever så annorlunda än svenska kvinnor faktiskt. Jag har också jobbat utomlands i resebranschen i många år och ser det inte som du gör det men vi är alla olika.
    Du får självklart tycka att svenska kvinnor är tråkiga men som sagt när man generaliserar över en grupp människor vad det än gäller och det gäller en så stor grupp som miljoner brukar man ha en orsak till att man upplever det så.
    I ditt fall har du nog träffat fel kvinnor för just dig men det är väl jättebra om du hittar en afrikansk kvinna som du kan ha ett bra förhållande med.
Svar på tråden Utländska kvinnor är inte förstörda...