Inlägg från: Annicas |Visa alla inlägg
  • Annicas

    Hur svårt var det att bli gravid vid 40-41 (ni som blivit)?

    Hej! 
    Jag blev gravid några månader före 45 år helt naturligt utan hjälp då hade vi kört oskyddat ca ett år nästan men jag har en äggledare och hypothyreos och andra autoimmuna sjukdomar som säkert gör att mitt eget immunförsvar angriper kroppens egna. Men är pigg och detta var under sommaren det kanske hjälpte men har även lite övervikt. Ville bara berätta hur det var för mig. 
    Jag hade tagit lite naturmedel två-tre månader innan men slutat några veckor innan graviditeten men kom på efteråt att dom kan ju ändå ha påverkat vem vet. 
    Var väldigt torr innan t ex det försvann med tillskott. Mitt första barn kom utan hjälp vid 37.  
    Lycka til! 

  • Annicas

    Sadsa1979
    Då är du åtminstone mycket yngre än mig ????tror säkert att det kan gå vägen även om man säkert  kan ha lågt amh så tror jag att det oftast finns några guldägg som släpps då och då ????. Tror heller inte att man ångrar att man försöker, tror däremot att det kan kännas hårt i efterhand om man aldrig försökte igen om man senare i alls känner sig klar.
    Dessutom tror jag att sommaren är en extra bra tid att börja. 
    Ha en bra vecka!

  • Annicas

    Arrora Berrealis 
    Självklart, jag tog flera (eftersom min gissning är att jag har låg amh och lite ägg kvar p g a ålder och torrheten) samt att jag inte äter frukt och väldigt lite grönt, motionerar väldigt lite så ville jag prova tillskott och p g a den tråkiga statistiken allmänt. Jag trodde inte att det skulle bli utan hjälp men bestämde mig efter ett tag att tänka att allt ordnar sig och se det positiva omkring mig man har ju inget att förlora. 
    Började då köra q10 flera om dagen plus ksm66 (ashwagandha) första perioden jag provat den men är rätt stressad emellanåt och det kändes logiskt tog även en d vitamin om dagen och ett tag multivitamin 
    sen precis i slutet så tog jag då och då blueberry ögon vitamin, apiforce och en kinesisk ört som jag fått av en jätte duktig välrenommerad kinesisk läkare/akupunktör i Uppsala men vet ej om dom sistnämnda hann inverka då det var sista veckan. 
    Men tog apiforce första gången jag blev gravid och akupunktur. 
    Blev långt svar. Ha en bra vecka.

  • Annicas

    Kom på att jag även åt lite grapefrukt till frukost och ibland grapefruktjuice var så otroligt torr ett tag och lite äl flyttningar sen blev det mycket bättre. 

Svar på tråden Hur svårt var det att bli gravid vid 40-41 (ni som blivit)?