• Eje2016

    Trippel dos Letrazol i morgon!!!

    Hej, jag fattar mig kort.. imorgon är det dags att börja med letrazol trippel dos då jag inte reagerat alls på lägre.. jag undrar när på dagen tog ni eran letrazol vid trippel dos? Jag är rekommenderad att ta morgon, middag och kväll! Är det någon som fått till sig att äta alla på en gång?

    Tack för svar ????

  • Svar på tråden Trippel dos Letrazol i morgon!!!
  • Eje2016

    Jag har bara fått minimalt förstorade blåsor och typ ingen förtjockning på slämmhinnan. Det var ingen skinnad på enekel eller dubbel dos.. så var jag förstår kommer jag nog inte reagera på trippel heller..


    Lilleskorpans skrev 2019-06-17 21:11:59 följande:

    Jag kan inte riktigt svara på din fråga men reagerade på en mening.. den då du skriver - då jag inte reagerat alls på längre.

    Har du tatt doser som du reagerat på tidigare?

    Jag tog först enkeldos. Funkade 1 av 4. Fick gå över till dubbel. Funkade till en början men sen slutade det. Då fick jag testa enkel igen och reagerade som tänkt, vilket vi också lyckades på. Kan det vara något att diskutera med läkaren om?


  • Eje2016

    Detta är vad jag fått till mig på nätet, att alla äter alla på morgonen. Jag ska slå ut alla tre över dagen (morgon, middag kväll). Har inte hört från någon annan att man ska äta dem så. Så jag tänker faktiskt ta alla på morgonen ändå..


    Lilleskorpans skrev 2019-06-18 05:16:05 följande:

    Aha då förstår jag. Ja det normala brukar ju vara att ta alla på en gång. Jag hade en äggblåsa på 14 mm dag 11 så tappa absolut inte hoppet!

    Önskar dig ett stort lycka till!


Svar på tråden Trippel dos Letrazol i morgon!!!