Inlägg från: Anonym (MammaMu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MammaMu)

    Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?

    En ensamma mamma vill inte ha ett UFO som bonuspappa till sitt barn. Svårare än så är det inte.

  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-06-18 10:02:28 följande:

    34.


    Ergo, du är ett UFO.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Hmmm) skrev 2019-06-18 14:57:20 följande:

    Varför skulle man bry sig ifall den man älskar är oskuld eller inte? Män är så snabba på att sära på benen. Varför inte lära känna tjejen först och bygga upp en relation? Finns det kärlek där kommer hon definitivt inte att bry sig.


    Tala för dig själv och inte för alla kvinnor.

    För mig hade det inte spelat roll om han haft ett 3-årigt förhållande med en tjej som ville vänta med sex till efter att de var gifta och därför var oskuld.

    Är han oskuld vid 34 spelar orsaken ingen roll. Jag vill inte ha en oskuld och det finns fler kvinnor som resonerar som jag. Att en del inte bryt sig ät helt ok men du kan inte tala för att din syn gäller för alla kvinnor. Inte heller för vad kvinnan som ts limmade på anser.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Tyra) skrev 2019-06-18 15:24:46 följande:

    Jag ville inte heller ha en oskuld när jag träffade min blivande man. Då han är lite äldre än mig hade jag sett fram emot en erfaren man, men det visade sig att han bara haft sex med den kvinnan han hade haft en relation med, och det hade dessutom varit sällan förekommande och ej utforskande. Han var också 34 år då. Men, jag var vansinnigt kär, han var - och är fortfarande - mitt livs stora kärlek, så självklart dumpade jag inte honom för det. Det hade jag inte gjort även om han var oskuld. (Och nej, jag var inte ensam, ?desperat? mamma, hade inga barn då...:))


    Han var ju uppenbarligen inte oskuld eller hur?
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Tyra) skrev 2019-06-18 16:02:14 följande:

    Nej, men missade du att jag inte hade dumpat honom även OM han hade varit det?


    Det får stå för dig. Jag hade gjort det i alla fall.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-06-18 16:26:46 följande:

    Det var väl därför vi dejtade för att se om vi kunde passa ihop. Det finns säkert andra anledningar varför hon inte tycker vi passar ihop och hade vi fortsatt dejta hade jag kanske konstaterar att hon var fel för mig. Men jag hade inte föreställt mig att min oerfarenhet kunde vara en dealbreaker. Kanske naivt av mig.


    Ja det var naivt av dig! Släpp det nu och lär dig av läxan till nästa gång. Om det blir någon...
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Uttjatat) skrev 2019-06-19 11:05:01 följande:

    Ni manliga vuxna oskulder här inne har ju fastnat i någon sorts oändligt självömkande. Det är troligtvis därför ni fortfarande är oskulder eller inte träffar kvinnor, varför skulle man ens fråga en vuxen människa om de är oskulder? Hade inte kommit på tanken om inte personen hade betett sig/uttryckt sig väldigt osäkert tex


    Jag brukar naturligtvis inte fråga direkt om någon är oskuld för det är inget man förväntar sig att en vuxen man ska vara. Däremot brukar jag fråga hur länge de varit singlar och det kan ju så klart leda till att en oskuld avslöjar sig. Men det är bara ett problem för honom och inte för mig.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (anonym 2) skrev 2019-06-19 11:44:24 följande:

    Man blir ju lätt fundersam över varför någon som aldrig varit i relation eller haft sex ens funderar på att dejta en ensamstående mamma som dessutom har barnet på heltid. 


    En 34 årig oskuld som lyckas få sin första dejt på 11 år.

    Han ger sig säkert på allt som rör sig.
  • Anonym (MammaMu)
    Överste Senap skrev 2019-06-19 13:21:33 följande:

    Hon hade förmodligen inte accepterat en random fråga så där men det var i alla fall onödigt lågt av vem det nu var.


    Varför då? Nu påstår jag inte att det var jag men hon har all rätt i världen att få relevant information om de som söker kontakt med henne. Skulle hon komma på tanken att fundera på att svara honom är detta info som kan hjälpa henne fatta beslut om hon verkligen vill prova eller inte.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-06-19 14:06:01 följande:

    Jag måste sakna all kunskap om sociala koder och social kompetens. När jag skrev i den andra tråden ville jag signalera ?Du är ensam, jag är ensam, låt oss bryta ensamheten tillsammans?. Men enligt er skriver jag ?Jag är ensam, tyck synd om mig och hjälp mig?.

    Fattar varför jag aldrig träffar någon.


    Det finns annat än sex i livet. Satsa på sånt istället. För din egen skull...
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (.....) skrev 2019-06-19 14:50:54 följande:

    Fast jag håller inte riktigt med. Jag menar att TS bör ändra fokus från sex till relationer och samspel mellan människor. Relationer är för viktig del av livet för att man ska kunna ge upp det hur som helst. Och ha som mål att lära sig mer om hur relationer funkar. TS behöver också rikta in sig på yngre tjejer som själva är mer oerfarna. Tjejer på samma nivå.


    Varför skulle en ung tjej vilja ha en 34-årig oskuld? Unga tjejer som söker äldre killar söker ofta lite spänning och nåt mer ospännande än en 34 årig oskuld är svårt att hitta.

    Sannolikheten att han någonsin ska hitta någon vid detta laget givet var han är är närmast obefintlig. Därför bör han släppa tanken på tjejer och fokusera på annat kul i livet. Annars fastnar han bara i bitterträsket.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-06-19 18:26:21 följande:

    I inlägg 134 medgav jag att jag formulerade mig illa, förmodligen pga att jag kände mig rätt bitter när jag skrev tråden.

    I inlägg 149 förtydligade jag att alla, män som kvinnor, har rätt att välja partner på vilka kriterier de vill.

    Jag har inte med ett ord skrivit att jag bara är intresserad av kvinnans kön, det är ord du lägger i min mun.

    Tvärtom har jag förklarat att jag inte är speciellt intresserad av ons utan vill ha en relation. Därför söker jag inte på knullsajter utan mer seriösa sajter. Undantaget en period för ett antal år sedan då jag sökte på BC om det fanns någon som ville ta en oskuld. Allt detta har jag förklarat. Också att jag inte ser det som ett oöverstigligt hinder om kvinnan har barn.

    Så om du inte lägger ord i munnen på mig, vad är det som jag missat att förklara?


    Inget ändrar min syn på äldre oskulder men jag ger dig rätt här. Har inte intrycket att dålig kvinnosyn är ditt problem men problem har du som tidigare sagt.
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-20 13:04:34 följande:

    Vilket är värst för ensamstående mammor tror du? Att mannen inte har egna barn, eller att han är oskuld?


    Om man bara läser dina och ts inlägg så skulle man få intrycket att det är du som är oskulden och inte ts. Vad såg hon i dig som låg med dig?
  • Anonym (MammaMu)
    Anonym (Uttjatat) skrev 2019-06-22 13:21:12 följande:

    Jag menade inte ?inte ha en aning om hur man göt? rent bokstavligt.

    Jag vill ha en erfaren dominant man som tar för sig. Inte en oskuld som man ska visa och som ska öva. Helt ointressant och avtändande.


    Exakt så.
Svar på tråden Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?