Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Vad får dig kvinna att vara otrogen?

    Håller nog inte med dig riktigt på synen av män och kvinnor som är otrogna. Tycker det talas lika illa om kvinnor tyvärr.

    Jag är iallafall otrogen pga att min man inte längre presterar i sängen och har genom det (eller andra vägen om) inte så stor lust längre. Kan tilläggas att det är 15 års skillnad på oss.

    Håller helt med anonym (C) längre upp, förutom presenterna då. Har haft samma älskare nu i fyra års tid och älskar stunderna vi får tillsammans.

  • Anonym (L)
    Anonym (Wtf) skrev 2019-06-18 17:12:58 följande:

    Snygg människosyn vissa har! Är otrogna bara för att partnern inte presterar i sängen. Det vore inte fel att hänga ut sådana andra kan vara varnade om vilken människosyn vissa har. Sex är ingen j-a mänsklig rättighet.


    Nej det är ingen mänsklig rättighet men livet blir så mycket roligare ;)

    På din ton verkar det som du behöver lite mer av det...
  • Anonym (L)
    Anonym (Wtf) skrev 2019-06-18 17:32:59 följande:

    Du tycker alltså att livet blir lite roligare är en tillräckligt god för anledning varför det är ok att prassla och därmed svika och förnedra sin partner?

    Mitt sexliv är irrelevant i sammanhanget.


    Ja annars hade jag inte gjort det valet.

    Absolut, det var bara en observation.
  • Anonym (L)
    Anonym (jag) skrev 2019-06-20 00:44:59 följande:

    Är det inte svårt att hålla det hemligt för din man då?


    Nej ,allt handlar om planering bara. Träffas minst en gång i veckan och sms:ar flera gånger under dagarna under hela tiden vi känt varandra. Säger en hel del om min man..
  • Anonym (L)
    Anonym (Glas) skrev 2019-06-19 23:05:30 följande:

    Bästa sättet att slippa moralnissarna som härjar i var och varannan tråd är nog att låta bli att reagera på deras irrelevanta inlägg. Så himla trist att inte kunna diskutera olika erfarenheter utifrån vad tråden handlar om, utan behöva bläddra förbi en massa dravel om svaga människor, dålig moral osv osv. Helt ovidkommande. Inte i livet, givetvis, men i sammanhanget.

    Snälla, låt oss bara tiga bort trådförstörarna.


    Låter som en bra idé
Svar på tråden Vad får dig kvinna att vara otrogen?