Inlägg från: AlinaM34 |Visa alla inlägg
  • AlinaM34

    Ni som varit otrogna, hur gick det till?

    Anonym (Kvinna 45) skrev 2019-06-29 04:25:06 följande:
    Har inte läst alla inlägg men alla av dig (yes) och dom inlägg du svarat på, tycker du resonerar klokt och rakt. Kanske lite för smart och rättframt för vissa.
    Inte så smart om man inte kan hålla sig till trådens ämne ens.
  • AlinaM34
    Anonym (Äh) skrev 2019-06-29 23:57:45 följande:
    Ja alltså man vill ju veta hur olika otroheter går till. Då vet man ifall det skulle hända en själv på nåt sätt. Att bara kritisera otrohet då lär man sig inget.

    Ts ville ju veta hur olika otroheter går till och hur de otrogna resonerar. Att sen döda tråden med ett intensivt angrep på otrohet ger ju ingen kunskap alls.

    Den som vill vara trogen eller otrogen har skäl för det oavsett vad någon annan tycker. Man vill hursomhelst höra andras otrohetshistoria. Det är mycket lärorikt i alla avseenden.
    Precis! Man lär sig mycket på att få höra "den andra sidan" och hur de tänker. Och visst kan man få flika in med egna åsikter om ämnet i sig, men det är stor skillnad på det och att helt ta över tråden och byta ämne. Mycket oförskämt och barnsligt om jag får säga mitt.
  • AlinaM34
    Anonym (yes) skrev 2019-06-30 15:39:36 följande:
    Att sitta och låtsas som att TS inte alls vill vara otrogen och att diskussionen enbart är någon teoretisk exercis bara för kul är bara urlöjligt. Bakom TS frågeställning finns det riktiga människor kommer drabbas av vad TS beslutar sig för. Jag undrat hur fan vissa människor här är funtade i skallen när man väljer att låtsas som att det inte är så.

    Vill ni att TS ska svika sin familj?

    Vill ni att TS man och barn ska bli sårade och förnedrade?

    Vad får er att tycka att de förtjänar det?

    Om ni inte vill det, varför i helvete sitter ni och spelar spelar dumma och låtaas som att diskussionen inte alls handlar om TS ska vara otrogen eller ej?
    Vart vill du komma egentligen? Vad vill du få ut av alla dina inlägg? 
  • AlinaM34
    Anonym (yes) skrev 2019-06-30 17:13:47 följande:
    Var jag vill komma? Att TS förhoppningsvis inte bedrar sin familj. Var vill du komma? Vad får du ut av att TS är otrogen.?
    Det har inte jag med att göra, och inte du heller.
  • AlinaM34
    Anonym (Asful) skrev 2019-07-01 02:49:01 följande:
    Det gäller ju bara om det kommer fram dock
    Preics, det verkar som "yes" utgår från att det alltid kommer fram, men det är ju ofta som det kan hållas helt hemligt också.
  • AlinaM34
    Anonym (yes) skrev 2019-07-01 10:21:52 följande:
    AlinaM34 skrev 2019-07-01 09:34:51 följande:
    Preics, det verkar som "yes" utgår från att det alltid kommer fram, men det är ju ofta som det kan hållas helt hemligt också.
    Och otrogna människor utgår alltid ifrån att det aldrig kommer fram och verkar intala sig att de inte är ett svek så länge det inte kommer fram. Men så är det ju inte, ett svek är det likt förbannat, och ju längre tid det pågår desto större svek är det.

    Så nej, jag utgår inte från att det alltid kommer fram, jag utgår ifrån att det alltid är är ett svek oavsett om det kommer fram eller ej. 


    Då vet vi att det är din åsikt. Låt det stanna där och håll dig till trådämnet!
  • AlinaM34
    Anonym (yes) skrev 2019-07-01 12:55:36 följande:
    Japp, trådämnet är att TS funderar på att vara otrogen och jag skriver vad jag tycker om det inte vad du tycker jag ska skriva. Så låt det stanna där och håll inte på och förklara för andra vad de får eller inte får skriva.
    Nej trådämnet är inte att hon funderar på att vara otrogen, utan hon frågar om de som varit otrogna och deras erfarenheter med det. Det är ni som frågat ut henne om detta.
Svar på tråden Ni som varit otrogna, hur gick det till?