• Anonym (Chans­a)
    Mon 24 Jun 2019 13:30
    2299 visningar
    14 svar
    14
    2299

    Hur hittar jag min biologiska pappa?

    FruHj skrev 2019-06-24 13:14:23 följande:

    Nu behöver jag hjälp från alla familjelivs experter!

    Jag vill hitta min biologiska pappa och det har visat sig svårare än jag trodde. Jag vet inte vad han heter, jag vet ungefär vart han arbetade under året innan jag föddes. jag vet inte exakt vad företaget hette men på ett ungefär vart det låg och vilket slags företag det var. jag har namnet på antingen ägaren eller en annan som arbetade på företaget under den tiden. Problemet är att jag kan inte hitta något om företaget eller vem som arbetade där eftersom det är sekretessbelagt så alla tips mottages tacksamt! 

    Jag har varit i kontakt med skatteverket, bolagsverket och folkbokföringen och de kan inte hjälpa mig då jag inte har ett namn. min mamma dog för flera år sedan och jag har ingen annan släkt så jag kan tyvärr inte fråga dem. Det känns viktigt nu när jag är på väg att själv få barn då jag vill att mina tvillingpojkar ska få ha åtminstone någon släkting utöver mig och deras pappas släkt. 


    Vet din biologiska pappa om att du existerar?

    Skulle isf rekommendera dig att lägga ut en sökning via sociala medier. Lägg en bild på dig själv. Skriv ut ortsnamn och vilket slags företag din far arbetade på.

    Jag antar att han inte står skriven som din pappa på pappret, för då kan du ju via ditt personnummer se vad din pappa heter?

    Vet du åldern på din pappa? Skriv ut allt du vet helt enkelt. Någon känner någon som känner någon ...
Svar på tråden Hur hittar jag min biologiska pappa?