Inlägg från: Anonym (Uttjatat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uttjatat)

    Manliga oskulder

    Sprallig skrev 2019-07-08 21:44:29 följande:

    Det är väl så jag känner också.

    Vad tycker du om t.ex killar som vill ha en tjej som inte legat runt? Är det något fel?


    En person som har åsikter om en partners ev tidigare partners känns otroligt osäker. Det är såklart upp till var och en vad man har för preferenser men jag skulle inte vilja ha en man som hade issues med tidigare sexliv
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Fokus) skrev 2019-07-09 10:29:36 följande:

    Jag tror inte heller att kvinnor vill ha en man som dömer kvinnor för deras sexliv. Däremot är det ok att kvinnor dömer män för deras sexliv. Eller brist på sexliv.


    Herregud ....
  • Anonym (Uttjatat)
    Sprallig skrev 2019-07-09 19:41:19 följande:

    Men du har ju problem med killar som har för litet sexliv sedan tidigare? Jag förstår inte skillnaden.


    Jag vill som sagt ha en erfaren man, därav vill jag inte ha en oskuld eller någon som har legat en gång-ish. Jag skrev min personliga preferens. Att inte vilja ha en oskuld pga oerfarenhet är knappast samma sak som att döma någon/ha problem med tidigare sexliv.
  • Anonym (Uttjatat)
    Sprallig skrev 2019-07-09 21:18:20 följande:

    Det är väl precis samma sak? En oskuld eller en relativt oerfaren kille kanske vill ha en tjej som är på liknande nivå? Det är ju precis samma sak.


    Det är ju som sagt en personlig preferens. Alla har olika sådana
  • Anonym (Uttjatat)
    Ocdkille skrev 2019-07-11 00:00:36 följande:

    Fast det är ju samma sak med dom som inte vill ha någon som legat med många. Det behöver inte betyda att dom dömer dom som har gjort det utan det betyder bara att dom inte tänder på det. Själv om skulle jag föredra att inleda förhållande med någon som inte legat med många. Det betyder inte att jag dömer dom som legat med många utan det handlar snarare att jag tror att någon som inte legat med många har samma syn på förhållanden som jag. Sen skulle jag inte vara så kategorisk som du. Skulle jag träffa en helt underbar tjej och jag skulle tro att det skulle fungera att ha ett förhållande med henne då skulle jag kanske kunna ha det även fast hon haft många. Men det svåra skulle som sagt var vara att veta att ett långsiktigt förhållande skulle fungera. Men som jag skrivit flera ggr tidigar och det som du och andra inte fattar är hur stigmatiserande det är att vara oerfaren och det är det som är problemet. Har bara i trådar här sett hur ni har fördomar om män som är oerfarna. Och då har det inte handlat bara om sexuell förmåga utan även personlighet och annat. En oerfaren man kan vara som vilken som helst. Har man inte fått det gjort innan man fyllt arton då blir det svårare ju äldre man blir och manliga oskulder ses som det mest patetiska som finns. Vilket är helt fel. Ingen som träffar mig tex tror att jag är oerfaren. Jag är i bra form. Jag är bildad och har fått högt resultat på begåvningstest. Jag har humor och brukar få folk att garva. Folk brukar trivas med mig och jag har lätt att få kompisar. Men jag har hemligheten att jag har ocd och det har gjort mig osäker och gjort det svårt med tjejer och sen blev man äldre. Andra män som är oerfarna kan vara det av andra skäl. Det finns alla sorters män som är oerfarna det finns män som ser skitbra och har allt men som av en eller annan anledning inte fått det gjort.

    Jag förstår om du och andra inte vill ha män som är oerfarna och det är fine. Problemet är att ni dessutom ser ner på män som är oerfarna och kommer med påståenden att det är fel på oss och att vi är freaks och annat. Det är det som gör att män blir oerfarna för redan när man är 17-18 och inte har fått det gjort börjar man bli nervös för man tror att alla tjejer ser ner på en om man inte har gjort det redan på högstadiet. Men uppenbarligen ser inte alla kvinnor det så eftersom många skrivit här på forumet och har haft bra erfarenhet av oerfarna och till och med haft bättre sex med dom. Men det är inget som man som kille vet för man hör bara att det är kört och att man är en loser. Själv inser jag att det är kört men det är ok. Men jag vill inte att andra killar ska gå hela livet och känna sig som losers. För hur erfaren man är i sängen säger inte ett skit om det.  


    Fast det är rätt skitsamma om du är bildad, är i bra form och får bra utslag på begåvningstest. Det är inte direkt det man letar efter. Utstrålning, erfarenhet, självkänsla etc är tusen ggr mer relevant. Du och resterande oskulder/oerfarna män här har fastnat i självömkan och mal enbart om varför ni inte kan träffa någon. Ni lever i en parallell offervärld
  • Anonym (Uttjatat)
    KlantSmurfen skrev 2019-07-11 09:38:25 följande:

    "Sen på vilket sätt har jag gnällt över att jag är singel. Jag har accepterat det och jag vet varför"

    Jag förstår din rädsla för att bli hånad/bli sedd som ett freak p.g.a att man man kan få såna tankar när man ocd men du skyller de tankarna på andra.

    "Ni värderar hela ens personlighet på en väldigt liten detalj som inte påverkar mycket av vem man är och det är det som är problemet."

    När den där lilla detaljen alltid är kvinnornas/någon annans fel....

    Du övertolkar och går till attack och skuldbelägger för det minsta lilla, du började ditt "blame game" redan i den andra tråden. Det verkar ligga en hel del i det "Uttjatat" skriver.och hur låter det när han får råd?


    Precis :) Tack
  • Anonym (Uttjatat)

    [quote=79766992][quote-nick]Anonym (Dr. Julia) skrev 2019-07-18 10:30:26 följande:[/quote-nick]För mig är det bara en fördel om killen är oskuld, känner ingen attraktion till killar som legat runt. Är för mån om min hälsa för att vilja dra på mig nån könssjukdom, känns inte som kondom skyddar tillräckligt heller i sådana fall....

    Som sagt, han får gärna vara oskuld, huvudsaken är att han är en snäll och omtänksam kille, som får mig att må bra. Sex kan man lära sig (hur svårt är det liksom?), är ju inte som att plugga till läkare direkt![/

    Fast man kanske inte har lust att träffa en vuxen man som ska ha en som läroperson. Otroligt avtändande

  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Dr. Julia) skrev 2019-07-20 09:30:50 följande:

    Vad är det överåriga oskulder gör i sängen som du inte gillar? Vet dom inte var den skall in, vet de inte att det är in och ut den ska? Eller vad är problemet?

    Som sagt, män som legat runt, väldigt avtändande i MINA ögon. Skulle inte våga ta i dom med tång ens. 


    För mig är erfarenhet bara ett stort plus. Vill ha en man som vet vad han gör utan instruktioner och fummel. Jag tänder på en dominant man, en oskuld är motsatsen
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (s) skrev 2019-07-20 23:56:52 följande:

    Å andra sidan generaliserar du så då säger du alltså att du föredrar en Bert Karlsson som haft massor av sex framför en skithet atletisk oskuld med tonvis av energi och uppbyggd sexuell frustration. Och vem säger att den erfarne skulle vara dominant. Visst på ett sätt men risken är minst lika stor att han pumpar på och tömmer och sen är nöjd. 


    Jag menade inte att den erfarne tvunget var dominant, alla ärmarna är givetvis inte det. Jag vill ha en dominant man som dessutom är erfaren och vet vad han gör. Inte en oskuld som ska testa sig fram och aldrig har knullat. Då spelar det ingen roll hur dominant han ev är/kan bli, han måste ändå typ läras upp/få testa sig fram och det är inget jag är intresserad av
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (s) skrev 2019-07-20 23:56:52 följande:

    Å andra sidan generaliserar du så då säger du alltså att du föredrar en Bert Karlsson som haft massor av sex framför en skithet atletisk oskuld med tonvis av energi och uppbyggd sexuell frustration. Och vem säger att den erfarne skulle vara dominant. Visst på ett sätt men risken är minst lika stor att han pumpar på och tömmer och sen är nöjd. 


    Var skriver jag att erfarenheten överväger allt annat? Uppbyggd sexuell frustration i kombo med oskuld låter inte direkt lockande alls.
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Mia) skrev 2019-07-21 14:21:30 följande:

    Nu är jag gift sen många år tillbaks, men vi båda var oskulder när vi träffades som unga.

    Skulle föredra en oskuld framför någon som legat runt.


    Då har du ju inget att jämföra med :)
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (s) skrev 2019-08-05 23:23:20 följande:

    Du är inte ensam många killar kan bli över 40 utan att ha haft sex.


    Det är ju inte direkt vanligt.
Svar på tråden Manliga oskulder