• Freya18

    BIM augusti 2019

    hundenhubbe skrev 2019-08-22 18:14:20 följande:

    Börja blöda så tidigt missfall.. hoppar in i septembertråden


    Nej :( Skickar massor med styrkekramar. Hjärta
  • Freya18
    Lbem skrev 2019-08-22 18:33:12 följande:
    Så himla surt, har haft molvärk och ömma bröstvårtor sedan äl, har känts som mensen ska komma flera dagar men den kommer inte
    Så känns det för mig också. Är dock inte framme vid BIM än, men nu har det börjat mola på igen. Känns som att mensen ska starta när som helst.
    Vilken ÄL-dag var du på nu igen?
  • Freya18
    Lbem skrev 2019-08-23 07:33:29 följande:

    Äl+15


    Ok. På ÄL+15 brukar dom flesta kunna testa, men är man låghormonare så kan det dröja några dagar till. Kan vara så att ägget fäste sent också.
  • Freya18
    joss1234 skrev 2019-08-23 15:16:51 följande:

    Då är man på ÄL+4 idag. Är ju väldigt tidigt så man vet ju ingenting än. Tiden går så långsamt. Fick bekräftad ÄL via två appar med både ältest och temp så känns bra att ja iaf haft ÄL, vilket jag oroat mig för tidigare. Det enda jag känner just nu är att jag inte riktigt känner igen mig själv och min kropp ballar ur totalt Är extremt seg, frossig och haft magproblem några dar och illamående som fan på kvällarna och det kommer och går. Men kan ha med ibs att göra, är ju fortfarande tidigt så vi får väl se vart det leder denna omgång :) jäkligt hungrig är jag idag iaf! Hur går det för er andra som har några dar efter ÄL eller så? :)


    Jag har haft magproblem av och till. Har också en slänt av IBS. Och jag är jätte hungrig hela tiden, men magen har varit så krånglig så jag har inte fått i mig så mycket mat som jag hade velat. Annars hade jag ätit hela tiden. Lätt illamående av och till. Sover dåligt också. Har blivit superpigg efter 3 på natten.. Sen är man såklart trött på dagen. Molvärken kommer och går lite. Känner ingenting just nu. Med sonen satt molvärken i ordentligt och jag bara visste att jag var gravid. Nu känns det inte riktigt så. :/ Seg väntan..
  • Freya18

    Tjuvstartade med test igår och imorse. Negativt. Men tidigt fortfarande. Bara ÄL+7.

    Var tvungen att ta ett test för kollegorna bestämde sig för att ordna med fest ikväll. Ville så gärna gå på det, men sket i det till slut. Blir för uppenbart om jag bara skulle dricka alkoholfritt. Dom är ganska glada i shottar och allt möjligt.

    Nåja. Nu har man typ stirrat sig blind på stickan. Poppade fram spökstreck igår, men absolut ingenting idag. Vilket är förståeligt, när det egentligen är för tidigt med testande.

    Tar ett nytt på söndag igen tror jag.

  • Freya18
    Lbem skrev 2019-08-23 23:06:42 följande:
    Hur vet man om man är det?
    Jag tror inte att man kan ta några prover för att fastställa det, utan man kallar personer för "låghormonare" som plussar senare än vanligt. Jag vet att vissa läkare har använt det ordet. Sen kan det skilja sig från graviditet till graviditet för samma person. man kan alltså vara både höghormonare och låg. Så lite knepigt det där.
  • Freya18
    Gabby skrev 2019-08-24 07:45:25 följande:

    Tog ett testa tidigt idag.. kan inte fatt de men de är ju plus :) :)


    Grattis! {#emotions_dlg.flower}
  • Freya18

    Alltså, nu hade jag ju redan tjuvstartat med testandet så då tog jag en imorse också. Till min förvåning så är det någonting väldigt svagt där! Behöver inte ens vrida och vända eller kisa med ögonen.

    I förrgår var det också någonting, men mera "spökaktigt", men annars så har alltid Predictor Early varit helt negativa för mig och man har inte ens kunnat hinta nåt.

    Så nu är jag sååå förväntansfull och längtar till imorgon så jag kan testa igen! Haha. :D ÄL+8 idag.

    Jag slänger upp en bild, men jag tror inte att ni kommer se nåt.

  • Freya18
    HannaIsabell skrev 2019-08-24 09:51:39 följande:

    Jag vaknade upp med fortfarande hög temp idag på BIM så då hade jag bestämt att jag skulle ta ett test, vilket jag gjorde.. är nog lite i chock men det ser ju allt positivt ut. Är det på riktigt?


    Grattis! Väldigt positivt! :D
Svar på tråden BIM augusti 2019