Inlägg från: Carroek92 |Visa alla inlägg
  • Carroek92

    Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!

    Hej! Hoppar också in i denna tråd, bekräftat gravid men ingen aning om bf. Har ett barn sedan innan, född maj förra året så mensen har inte kommit tillbaka. Fick positivt på gravtest i fredags och gjorde ett till test med veckoindikator som sa +5 veckor. Pratat med barnmorska och väntar på kallelse för tidigt ultraljud. Sååå jobbigt att vänta, vill veta bf nu helst. Haha! Har haft gravidsymptom i några veckor men slagit bort det lite lättvindigt tills det slog mig att nej jag måste ta ett test. Det blev starkt direkt utan morgonrutiner. Misstänker att det blir bf i slutet på februari, början på mars.

  • Carroek92
    Millie8401 skrev 2019-07-15 17:13:24 följande:

    Hej ni nya !!

    Åh vad skönt att ha sett bebis , avis :)

    Jag ska in i morgon och göra om proven för sköldkörteln , så får vi se .

    Vi hade tänkt ta reda på kön, har aldrig gjort innan .. detta är mitt fjärde barn och sambons andra .. men på brevet man får hem om tid för UL osv står det att tiden inte avsedd för köns bestämning ! Står det bara så och man ska våga fråga eller hur tänker ni där ?


    Jag fick äta medicin för sköldkörteln i min första graviditet, får se denna gång.

    Jag tror att det stod även då på lappen om ul att de inte kollade kön men de gör de så länge de inte behöver kolla alldeles för länge om barnet till exempel ligger tokigt så de inte kan se.
  • Carroek92
    Millie8401 skrev 2019-07-15 22:29:48 följande:

    Men man får vänta till v 18-20 ulet va innan man får veta kön?? Som sagt har aldrig kollat innan så har noll koll


    Till mig sa barnmorskan att låg man på gränsen med sköldkörteln så fick man äta medicin för att det inte var bra för bebisen, kunde bli missfall i värsta fall.

    Ja precis de är väldigt svårt att se på det tidiga så det är först på det senare som de kan se kön i.

    Instämmer med er, tiden kan gå lite fortare!
Svar på tråden Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!