Inlägg från: Jossan4barn |Visa alla inlägg
  • Jossan4barn

    Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!

    Hej hej alla :)

    Lite sen in här ????

    Väntar mitt 4de barn 12 januari ???? 31 år gammal och är i vecka 37 just nu.

    Haft en hyfsad graviditet, illamående konstant hela tiden, foglossningar, ingen matlust, extrem trötthet och starka sammandragningar ???? nu för ett tag sedan började förvärkar oxå med massiv mensvärk smärta i både mage och rygg ????

  • Jossan4barn

    Vecka 38+3 idag, var nyss hos barnmorskan.. Bebis har inte riktigt lagt sig tillrätta än.. Hon låg inte riktigt I beckenet.. Hon låg snett med ansiktet ovanför lite med ansiktet på sidan av min mage.. Så tröttsamt.. Börjar bli jobbigt att vara gravid nu med bara 10 dagar kvar. Jag blir alltid så rastlös de sista veckorna. Men har pratat med bm och kommer bli igångsatt vecka 41 om inget hänt innan dess vilket jag inte tror på. Hur mår ni andra?

  • Jossan4barn

    Här händer ingenting :(

    Är så rastlös och vill gärna ha bebis tidigare, men mina andra har varit sena så räknar med att denna är det oxå. Fick världens energi igår och städade hela huset, har burit massa hö, och promenerat osv men ingenting förutom xtra värk i fogarna, haha.

  • Jossan4barn

    Idag 07.22 kom hon äntligen ut. 3515 gram och 49 cm lång. Ett värkarbetet på 4 timmar.

    Blev igångsatt igår 14.30 med oral medicin, hann få 6 doser innan dom spräckte hinnorna, värkarna började 03.30 och 07.18 kom kryst värkarna.. 7.22 är hon ute

    Välkommen Holly till världen

  • Jossan4barn

    Japp det var cytotec.

    Vi skulle egentligen kört med ballong men när jag kom in så visade det sig att bebis inte låg med huvudet nere i bäckenet utan några cm ovanför och väldigt rörligt såklart. Så då bestämde vi cytotec för att försöka hjälpa henne ner och göra tappen redo. Kände ingenting de första 3 doserna. De 2 sista jag fick hade lite mer effekt och vi bestämde oss för att ta hål på hinnorna efter 6 dosen. Och då blev de fart på allt.

    Hoppas det går lika bra för dig imorgon :)

Svar på tråden Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!