Inlägg från: josefiina |Visa alla inlägg
  • josefiina

    Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!

    Eklund12321 skrev 2019-07-22 08:55:36 följande:

    Hej:) någon som äter järntabletter här? Min barnmorskan ringde imorse att jag hade alldeles för långt järn värde. Men hon sa att det fanns olika tabletter att ta, så vad rekommenderar ni? :D


    Jag har också käkat niferex. Min barnmorska har dock menat att jag inte ska ta in mejeriprodukter i samband med att jag äter järntabletter så det hämmar upptaget. Vet inget om det stämmer eller ej men delar ändå med mig.
  • josefiina
    josefiina skrev 2019-07-23 08:28:59 följande:

    Jag har också käkat niferex. Min barnmorska har dock menat att jag inte ska ta in mejeriprodukter i samband med att jag äter järntabletter så det hämmar upptaget. Vet inget om det stämmer eller ej men delar ändå med mig.


    Ej 2h före eller efter så hon
  • josefiina

    Jag har nog glömt att presentera mig i den här tråden. Den enda som verkar leva :)

    Bf 11 jan

    Första ul 19 aug (längtar ska då ta reda på kön, namnen klara!)

    En son som snart är två år. Vi är 32,33 år gamla

  • josefiina
    liebespuppe skrev 2019-07-29 11:39:08 följande:

    Hej hej!

    Har du mått bra och så?

    Har du fått någon bula?


    Jag har fått må oförskämt bra.

    Ingen bula ännu men min magfeta sticker ut :) men nyss kände jag en liten ynklig kick. Du då hur får du må och har du fått bula?
  • josefiina

    Tandlossning är nog ytterst ovanligt. Sköter man alltid tänderna noga är det nog ingen fara. Men otrevligt om det gör ont i tandköttet.

    Vi är lediga en vecka till sen går jag hem i mitten på november då vi brukar få beviljad grav.penning pga av tunga lyft bla och ej möjlighet till omplacering.

    Namnen är klara nu. Även andranamn. Så om två veckor får vi veta om vi får en Anna eller Knut. Längtar!

  • josefiina

    Vi fick en pojke en vecka tidigare förra gången. Nu hoppas jag innerst, innerst inne på en flicka. Men blir såklart även lycklig om det blir en till pojke. Har nog ställt in mig på pojke för att maxa den lyckan om det blir så. Svårt att förklara men ni förstår nog hur jag menar. Självklart spelar könet ingen roll! Är lycklig att vi får barn då vi har ofrivilligt barnlösa runt oss och själva upplevt rädslan innan vi äntligen blev gravida.

  • josefiina

    Jag har känt bebbe tydligt är nu i vecka 18 och kände första fladdret i vecka 15. Förra gången hade jag moderkakan i framvägg så kände inte lika mycket men den här gången gissar jag på att den ligger nån annanstans. I sämsta fall längre ner då jag haft strimlor av blod nån gång och har läst att det kan bero på att moderkakan ligger där. Snart får jag veta då ul närmar sig

  • josefiina
    Millie8401 skrev 2019-08-09 14:50:06 följande:

    Hur kommer det sig att ni fått reda på hur er moderkaka ligger? Eller är det nåt dom säger om den ligger i framvägg?

    Aldrig hört om vart min ligger , och detta är fjärde graviditeten :)


    Det berättades för mig vid ul förra gången. Hon visade navelsträngen och vart min kissblåsa var m.m det var väldigt tydligt med information då iallafall.
  • josefiina

    Vi var på RUL idag och fick veta att vi väntar en flicka med bf 14jan. Blev framflyttad 3 dagar det blev jag med sonen också. Vi åkte iväg och åt frukost sen köpte vi lite flickkläder i stl 50. Nu haglar grattisönskningarna in för vi är duktiga på att dela med oss, haha! Känner mig så lycklig! :)

  • josefiina

    Hej på er! Följer här men nu har vi alla varit tysta ett tag. Livet som gravid rullar bara på som hos mig? V26 idag och mår toppen! Sonen på 2 år upptar tiden motför alla funderingar och förväntningar förra gången då det var första. Men mer känningar i magen den här gången då madrassen (magen) blivit mjukare :) upplever en större förälskelse till det som finns i magen nu då man faktiskt vet vad man får och kärleken vi kommer uppleva med hon som är där inne.

Svar på tråden Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!