Inlägg från: Aleinad |Visa alla inlägg
  • Aleinad

    Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!

    Hej, nu kommer jag lite sent in här, har läst här ibland men inte haft någon inloggning.

    Väntar mitt tredje barn bf 12/1.

    Skulle bli igångsatt förra veckan men blev bortglömd hela tiden så efter 14 timmar valde jag att åka hem. Fick en ny tid till idag men de hade glömt bort mig igen. Känns hopplöst och otryggt.

    Min barnmorska skulle ringa till förlossningen och prata med dem, jag vill byta sjukhus men det är lite sista minuten. Barnet ligger på tvären så är lite orolig att det startar hemma.

  • Aleinad
    Sincere skrev 2020-01-08 15:57:59 följande:

    Så jobbigt, vilket sjukhus är det?


    Det är Danderyd, fick en plats tillslut och har varit här sen igår kväll. Nu funkar det mycket bättre, de kommer in vid utsatta tider och jag får mina doser av medicin. Samtidigt förstår jag att de har varit överbelastade, men vi hade uppskattad att få lite mer information och att de säger ärligt att de inte hinner med oss så vi kan boka in en annan dag.

    Är glad att det funkar bättre nu och hoppas att bebis kommer ut snart!
  • Aleinad
    Sincere skrev 2020-01-09 13:47:34 följande:

    Skönt att det löste sig! Ligger bebisen fortfarande på tvären?


    Hej igen!

    Ska försöka göra en lång historia kort. Blev igångsatt och det tog lång tid innan medicinerna tog sig.

    Bebisen låg fortfarande på tvären men det visade sig att hon hade navelsträngen två varv runt halsen och de gjorde att hon inte kom till mitten, det drog emot på något vis. Hennes hjärtljud gick ner och när hon tillslut kom ut med handen vid kinden fick de springa iväg med henne. Hon föddes i fredags 10/1, fin och frisk.

    Under förlossningen hade de bra koll på henne hela tiden, gjorde ultraljud var fjärdetimme.

    Men jag förlorade mycket blod, vi hann bara komma hem som mina smärtor blev värre och värre, åkte in tillslut. Det visade sig att jag har en bristning i livmodern och då har blodet runnit ut i magen. Är fortfarande på sjukhuset, mår lite bättre men läget är ostabilt. Bristningen är på samma ställe där hon tryckte med huvudet, vet inte om det har ett samband.

    Förlossningsvården vi fick den andra gången var helt fantastiskt, alla var så fina och bemötandet var toppen. Min uppfattning av Danderyd har ändrats helt. Är på en annan avdelning i samma sjukhus och här är alla underbara.

    Skulle välja Danderyd igen, var väldigt orolig när jag skulle dit igen, jag försökte byta sjukhus men min barnmorska avrådde från det. Hon ringde även förlossningen så vet inte om det gjorde någon skillnad.

    Nu hoppas jag på att få bli frisk så jag får komma hem och njuta!

    Stort lycka till er som har förlossningen framför er och stort grattis till alla som fått sina bebisar!
Svar på tråden Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!