Inlägg från: Ällingen |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Smärtande sorg efter min katt

    Åh, vad jag känner med dig. Trots att våran katt på 19 år fick somna in för 10 år sen, kan jag fortfarande känna så som du gör. Hon var våran "första" bebis innan barnen kom. Kan inte än idag prata om den dagen utan att börja gråta. Jag lovade mig själv där och då att aldrig mer skaffa katt. Å det har jag inte gjort. Skulle inte klara av en avlivning till. Men bara för därför, när jag träffade min nuvarande man, så har ju han katt. Så jag kommer inte undan. På gott och ont :)

    Vill bara säga att jag förstår verkligen vad du går igenom, och det är en stor stor sorg med mycket känslor.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Moroten45 skrev 2019-07-03 15:16:25 följande:

    Tack för din visade medkänsla och dina fina ord<3. Tror ingen som inte har eller haft djur kan förstå den sorg man går igenom. Fick avliva hennes lika älskade kattvän för 8 månader sedan. Hon hade en tumör i käken. Har iaf kvar min älskade hund som är 12 år - ber till högre makter att vi ska få ytterligare några år tillsammans.

    Du beskriver kärleken till din älskade katt så fint. 19 år tillsammans är lång tid och förstår att minnena och sorgen efter din förlorade vän sitter kvar. Visar på sann och äkta kärlek. Att mannen du mötte hade katt måste vara ödet. Kanske var det din lille katt som ville säga -hallo matte, jag har det bra i katthimlen;). Än en gång tack för din sanna medkänsla. Vi har varit med om dem och kan aldrig förlora dem<3.


    Tack för dina fina ord! Ja, förmodligen är det så. Han(katten) påminner om min katt. Gillar att gosa, men på hans villkor. Blir det för länge i famnen blir han stålfjäder till slut =D, precis som min. Ska snart hämta honom hos veterinären. Han har fått en lejonklippning idag =).

    Ha det så fint med din älskade hund så länge du kan!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Moroten45 skrev 2019-07-03 16:14:46 följande:

    Auew, så underbart att höra att katterna påminner så om varandra. Man får verkligen tänka på all den kärlek man får av de små liven även om det smärtar något oerhört när de blir sjuka och man tvingas skilja sig från dem. Förstår verkligen hur du tänkte om att aldrig skaffa katt igen. Sorgen är så smärtsam.

    Hoppas kissen blev nöjd med frisyren;). Stort lycka till med honom<3


    <3
Svar på tråden Smärtande sorg efter min katt