Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Hittade dolda bilder på hennes mobil.

    Sgtwolf skrev 2019-07-10 20:52:08 följande:
    Jo som att råna någon knös för man behöver pengarna bättre. Anarki är melodin. Var och en följer de lagar som passar sig själv. Resten är ok att bryta för man tycker dom är dumma eller inte är passande för sig själv att följa.

    Vilka lagar tycker du är ok för dig att följa? Vilka lagar tycker du att just du ska slippa följa? Vilka lagar tycker du att andra ska följa och vilka som går att strunta i?
    Vi snackar inte om anarki eller råna folk, vi snackar om att avslöja en otrohet. Lite perspektiv skulle inte skada :)
  • Anonym (man)
    Sgtwolf skrev 2019-07-10 20:59:48 följande:
    Nä samma med att lova en vän att göra nått men sen låter bli. Samma att lova att leka med barnen men sedan bryta löftet för nått annat viktigt dykt upp. Eller lovat föräldrarna att komma på besök men ändrar sig för nått roligare dykt upp. Eller låter bli att hälsa på sin åldringar varje dag på hemmet, bara för det är jobbigt och tar tid.

    Känns inte heller ok att bli dumpad av någon som man älskar.

    Finns mycket som inte är ok eller känns som ett svek eller som får någon att må dåligt.

    Tror inte att vi någonsin kommer att kunna styra människor så att dom aldrig sviker någon eller gör någon besviken.

    Det man kan styra över är hur man själv hanterar svek och besvikelser.
    Så du likställer...

    1) Barn som leker med en annan kompis med att vara otrogen
    2) Ha något bättre att göra med att vara otrogen
    3) Att bli dumpad med att bli bedragen

    Och menar att..

    1) Man ska acceptera otrohet för att den finns annat man kan må dåligt av
    2) Man ska acceptera otrohet för att det alltid kommer finnas folk som gör fel

    Och så avslutar du dethela lite finns med att lägga ansvaret på den som bli bedragen genom att påstå att det är den som drabbas av andras idioti som ska löra sig hantera det inte idioten själv som ska skärpa dig.

    Why am i nor surprised Drömmer
  • Anonym (man)
    Anonym (Jahaja) skrev 2019-07-11 17:45:57 följande:

    FL i ett nötskal. Här samlas alla bittra män för att anonymt gotta sig i andras olycka och smeta av sig sina generaliseringar. 


    På tal om generaliseringar....FL i ett nötskal, här samlas bittra feminister och slänger sig med grova generaliseringar om män samtidigt som de gnäller över mäns generaliseringar.

    Om du tar av dig feminist glasögonen så kommer du kanske se alla män inte håller med.
  • Anonym (man)
    Sgtwolf skrev 2019-07-11 07:31:31 följande:
    Nä, det är dina tolkningar. Lägg inte ord i min mun.

    1) Ett barn kan känna sig sviken av sin förälder om föräldern lovat att tex till helgen ska vi leka och umgås. Men istället väljer en AW eller nått och ligger bak8s istället. Alt att föräldern tex väljer att åka och fiska med en vän, eller jobba ikapp med nått från jobbet, före att hålla löftet till sitt barn.

    2) Förstår inte vad du menar.

    3) Ja, att bli dumpad för allt kring sin person är så värdelöst att det inte finns något att hålla fast vid. Kan svida värre än att partnern är nöjd och vill behålla relationen, men en sak fattas och får den saken tillfredställd på annat håll.

    1 igen) Acceptera eller inte är upp till var och en att ta ställning till. Finns inget generellt som är allmängiltigt för alla människor. Sen finns det massa andra saker som människor som får andra människor att må dåligt. Vissa saker förutom otrohet, vi gör mot varandra leder till att den "svikna" tom begår självmord. Så jo visst finns det mycket i hur vi var och en gör i vardagen som tolkas av mottagaren som minst lika illa som otrohet.

    2 igen) Acceptera eller inte är upp till var och en. Men det finns många andra beteenden som kan vara värda att fundera över, iom dom kan skada andra minst lika illa som tex otrohet.

    Ja, det är faktiskt upp till var och en att lära sig att hantera besvikelser. Att vara obesvarat kär kan vara lika jobbigt som att bli utsatt för otrohet. Kanske inte just för dig, men dina känslor och beteenden är inget som alla människor känner/gör. Vi är olika individer och vi känner och reagerar olika på olika saker. Jag förstår att det finns inget värre i världen för dig än att du blir bedragen. Det är helt ok för dig att känna så. Men alla du möter känner inte på samma sätt. Vissa känner som dig, men inte alla. Även om du inte tycker och känner lika som de du möter så får du lära dig att acceptera att andra känner annat än dig och reagerar på andra sätt än vad du gör, inför samma saker.
    Ja, det är väl precis det jag sammanfattade fast med lite finare omskrivningar och slingrande. Poängen i det du skriver är ju rätt uppenbart.

    Nope, det är inte alls upp till var och en att acceptera andras idioti, idoterna själva vill säker att alla gör det, men det kommer liksom aldrig ske. Beter man sig som en idiot så får man helt enkelt ta konsekvenserna för det.

    Och här har vi ännu en  liten twist... "vissa känner dig, andra inte", och därför är det ju helt ok att medvetet lura andra människor, eller?
  • Anonym (man)
    Sgtwolf skrev 2019-07-12 11:50:17 följande:
    Du vrider och vänder dig värre än en köksfläkt.

    Nä, du la helt andra ord i mun mun.

    Känner du igen dig?

    " du likställer...

    1) Barn som leker med en annan kompis med att vara otrogen

    2) Ha något bättre att göra med att vara otrogen

    3) Att bli dumpad med att bli bedragen"

    Faktiskt så får du vara en idiot, du har tom rätt att vara idiot. Finns inga lagar som styr över hur du får vara som person, så länge du inte bryter någon lag. Att vara otrogen ÄR lagligt. Lagen tom skyddar din rätt att få vara otrogen.

    Så även om du har svårt att acceptera att det är på det viset, så är det så det är.

    Du behöver inte acceptera otrohet från din partner, du kan ju lämna om du vill det. Men hon äger sin kropp och sitt privatliv. Vill hon vara otrogen så är det hennes rättighet att vara det. Du kan bara se på och lämna henne......
    Det verkar snarare vara du som försöker skönmåla.

    Japp, man får vara en idiot, men man kan inte förvänta sig att andra människor kommer vilja umgås med dig om du beter dig som en idiot mot dem, och det kommer liksom inte hjälpa att du säger att det minsann är lagligt att vara en idiot.

    Jag har inga som helst problem med att acceptera att det är lagligt att vara otrogen, det verkar snarare vara du som har svårt att acceptera att andra inte accepterar otrohet och försöker göra det acceptabelt genom att påpeka att det inte är olagligt. Lycka till med det....

    Japp hon äger sin kropp, men hon äger inte min tid och mina val. Så visst kan hon vara otrogen om hon vill men sen får hon ju ta konsekvenserna för det och det kommer liksom inte hjälpa att hon påstår att ingen äger henne och att det hon gjort är lagligt Drömmer
  • Anonym (man)
    molly50 skrev 2019-07-12 12:14:52 följande:
    Återigen,att det inte är olagligt att vara otrogen betyder inte att det är ok.
    Jag antar att du själv aldrig har blivit bedragen,med tanke på hur hårt du försvarar det.
    Han är otrogen själv, jag har ställt frågan många ggr och han undviker den varje gång Flört
  • Anonym (man)
    molly50 skrev 2019-07-12 12:14:52 följande:
    Återigen,att det inte är olagligt att vara otrogen betyder inte att det är ok.
    Jag antar att du själv aldrig har blivit bedragen,med tanke på hur hårt du försvarar det.
    Anonym (man) skrev 2019-07-12 12:21:54 följande:
    Han är otrogen själv, jag har ställt frågan många ggr och han undviker den varje gång Flört

    Det märk om inte annat av arumenten hen har i alla trådar.... det verkar vara rätt poppis bland otrogna människor att tycka att man kan göra lite som man vill och tro att alla ska acceptera det och ändå tycka att man är en pålitlig och snäll person. Samma äta kakan och ha den kvar mentalitet som förmodligen gav upphov till otroheten i första taget...

    Ingen vill ju gärna se sig själv som opålitlig och falsk så istället försöker man göra om kartan och mena att det är alla andra som bara är onyanserade och inte fattar.
  • Anonym (man)
    Sgtwolf skrev 2019-07-12 12:46:32 följande:
    Jo jag har blivit "bedragen" under några förhållanden. Ibland har jag förlåtit en par tre gånger. Men det sprack av andra anledningar. Dock har vi än god vänskap. Har också bedragit och blivit förlåten, i nått fall blev det slut pga det.

    Alla har rätt till sin egen kropp, tankar, fantasier och privatliv. Att försöka kontrollera sin partner, medmänniskor och ta kontrollen över deras kropp eller privatliv är och förblir fel och olagligt i vårt land.

    Det man kan göra är att förlåta eller lämna.....
    Nu generaliserar och förvanskar du grovt igen.... att ha en kropp och fantasier är inte detsamma som handlingar. Frågan gäller snarare vad du GÖR med din kropp och av dina fantasier. Och det är något du försöker snacka bort genom att enbart hänvisa till att man har rätt till sin kropp och fantasier. Det är lika irrelevant som att säga att man har rätt att ha ett baseballträ och fantisera om den, men det säger liksom ingen om vad du sen GÖR med den. 

    Ingen kommer förmodligen ha några åsikter om din rätt att ha ett baseballträ och dina fantasier om den, börjar du däremot använda den för att slå sönder saker så kommer andra såklart ha åsikter om det.

    Ja man kan förlåta eller lämna, det vet alla redan att de kan (du skrev ju precis att alla har rätt till sin kropp, det gäller även den som ska ta det beslutet). Men för att ta det beslutet krävs oftast information för att veta vad det är man tar beslut över.
  • Anonym (man)
    Sgtwolf skrev 2019-07-12 13:07:30 följande:
    Jo nog vet jag hur det känns. Kan räkna upp ett antal andra "svek" som jag tycker är värre känslomässigt än en otrohet. Hänger lite på vad det är för otrohet.

    Värsta sveket är när någon försöker kontrollera mig.

    Du har rätt till dina känslor. Dom ska inte förringas. Det är något mycket påtagligt och jobbigt för dig.

    Men det är ändå upp till dig hur du väljer att hantera det. Är det rätt att lämna och du mår bättre av det, då är det exakt det du ska göra.

    Men som anonym man tidigare skrivit att det är ok att via olagliga metoder (rota i privata saker) bara för att kontrollera sin partner och dess utsagor. Är betydligt värre än en otrohet. Det är tom något som man kan få sitta i tre år i finkan för.

    Där gillar jag dig och ditt resonemang bättre. Du har ju inte rättfärdigat olagligheter för att kontrollera partnern.
    På tal om kontrollera andra så är det ju lite märkligt att du tycker det är fel att kontrollera andra genom att luska fram sanningen men verkar vara helt ok med att kontrollera andra genom att undanhålla sanningen? 

    Jag menar det är ju väldigt manipulativt att undanhålla sanningen om vad man gör för sin partner för att förneka personen chansen att förhålla sig till det och göra egna val, eller hur?

    På tal om att rättfärdiga saker så är det ganska märkligt att du inte tycker det är rättfärdigat att bryta mot lagen men helt rättfärdigat att missbruka andras förtroende och manipulera dem.
  • Anonym (man)
    Sgtwolf skrev 2019-07-12 13:21:33 följande:
    Där lyser ditt kontrollbehov fram igen. Jo jag har rätt att göra vad jag vill med min kropp. Din fru/sambo? Har rätt att göra vad hon vill med sin kropp och med vem hon vill. Utan att någon som helst anmälningsplikt gentemot dig. Och utan att du har rätt att ta dig rätten att rota igenom tex hennes privata bilder eller meddelanden.

    Du har bara rätten att hoppas på att hon är ärlig mot dig. Du har också rätt att förlåta eller lämna om hon gör nått du inte gillar, eller om du misstänker att hon döljer nått för dig. Nått annat har du inte rätt till, mer än dina känslor.

    Du blir bara löjlig med liknelser om otrohet och lagbrott. Det finns inga samband mellan dessa två.
    Och där snackar du bort självklarheter med struntprat igen... återigen snackar du enbart om din rätt till din kropp men vill inte gärna prata om vad du GÖR med din kropp. 

    Du kan väl svara på den frågan först innan du börjar prata om kontroll och löjligt. För annars utgår jag från att det du säger är att andra både ska acceptera din rätt till din kropp OCH vad du gör med den oavsett hur det drabbar dem?

    Är att ha rätt till sin kropp detsamma som att ha rätt att göra vad man vill mot andra med sin kropp?
Svar på tråden Hittade dolda bilder på hennes mobil.