Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp, i'm falling in love

  Lör 6 jul 2019 14:11 Läst 0 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av Xzx - Visa alla inlägg
 • Lör 6 jul 2019 14:11 #1

  Om vi antar att han är en reko ung herre som respekterar ett äktenskap så lär du nog inte kunna vänta dig att han ska ta något första steg. Det är du som har band på dig - inte han. Så ett initiativ behöver nog komma från dig.


  Med det sagt, så kan jag tycka att det vore en god idé att göra klart det du har på hemmaplan först innan du ger dig in i något nytt! Och personligen skulle jag aldrig ingå en relation med någon som varit intim med mig och därigenom varit otrogen mot en partner. Once a cheater always a cheater...

 • Lör 6 jul 2019 15:53 #4 +1
  Anonym (Ammiou) skrev 2019-07-06 15:13:02 följande:
  Jag kan ju tala om för honom att det bara är en tidsfråga innan jag och min man separerar.men det känns förvprivat att säga till en kollega. Jag vill inte leva ett liv utan fysisk närhet, JAG har inte valt borr det i mitt liv.

  Det beror ju lite på vad du vill med honom och hur han fungerar. Var jag i hans skor skulle jag nog (beroende på hur attraherad jag var) kunna ligga med dig om du var i en relation. Men som sagt, ska det bli något seriöst av det, då hade jag haft som krav att du gör klart allt på hemmaplan först. Att inleda en ny relation med otrohet är inte direkt en bra grund att bygga ifrån. Och kan du vara otrogen mot din man - varför inte mot honom? Så skulle jag tänka iaf.


  Men ja, det beror på vad du vill ha ut av det och hur ni båda är som personer. Och jag har ALL förståelse för att du inte vill leva utan närhet och intimitet - det vill inte jag heller göra! Vilken mardröm...

 • Lör 6 jul 2019 16:53 #6
  Anonym (Ammiou) skrev 2019-07-06 16:06:59 följande:

  tack för att du förstår.. ja ett tag kände jag mig deppig, men nu börjar jag förstå att det bara är jag som kan ändra situationen (genom att bryta upp).. jag har också funderat på att byta jobb eftersom jag tycker det är skitjobbigt med den här killen, det går att ta på spänningen mellan oss, den är så stark.. ändå gör han inget..


  Nej, du är ju gift? Jag tror (och hoppas) att många har respekt för det, och inte ens försöker något. Det är det jag säger, bollen ligger hos dig... Och du väljer själv under vilka förutsättningar du vill inleda något med honom, om ens alls.


  Och ja, jag förstår att du blir deppig av det. Det hör till, tyvärr. Vi är människor, vi behöver närhet, intimitet osv. Det är såna vi är! Jag tycker verkligen inte att du ska leva ett liv utan det. Och som du säger, den enda som kan ändra det här är du själv - so get to it! =)

 • Lör 6 jul 2019 21:22 #11
  Anonym (Ammiou) skrev 2019-07-06 20:18:25 följande:
  Hur skulle du vilja att jag närmade mig då? Ska jag säga att jag funderar på att bli singel?
  Om jag var han, skulle jag vilja att du avslutade allt på hemmaplan först. Visst, du kan väl prata med honom, visa/berätta att du är intresserad och så, men att förutsättningarna hemmavid behöver bli klara först. Säg som det är helt enkelt, spela med öppna kort! =)
 • Sön 7 jul 2019 00:46 #16
  Anonym (Ammiou) skrev 2019-07-06 23:01:05 följande:
  vet inte om det är för tidigt, vi har inte kommit till det planet att vi pratar icke jobb grejer..
  Ja du får väl ta det i den takt du känner lämplig.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll