• Sun 7 Jul 2019 18:55
    865 visningar
    3 svar
    3
    865

    Känner bebisen genom slidväggen.

    Hej! Eftersom varken min bm eller någon annan gravid som jag pratat med har någon aning om detta så frågar jag här. Jag är gravid i vecka 24 med första barnet och har haft detta ?problem? sedan vecka 22. Jag känner min bebis i vaginan, alltså inte att hon är påväg ut men genom slidväggen. Det känns som hon är nere och gräver inne i mitt underliv när hon sätter igång, alltså inte att hon sparkar mot tappen eller liknande. För jag in mitt finger så känner jag henne TYDLIGT genom slidväggen, som att det bara är en tunn vägg mellan oss. Kan känna att det är en fot, eller hand osv, alltså väldigt tydligt. Min bm kunde absolut inte förstå hur jag kunde känna henne på det sättet, och ingen annan heller. Har lust att be folk köra in sina fingrar och känna själv alltså. Är det någon mer som har/har haft det så under graviditeten? Är det normalt?

  • Svar på tråden Känner bebisen genom slidväggen.
  • Sun 7 Jul 2019 18:59
    #1

    Jag kunde också göra det under min ena graviditet, beror på hur livmodern ligger. Helt normalt sa min BM

  • Sun 7 Jul 2019 19:32
    #2

    Var likadant för mig, min första låg dessutom i säte

    Och varje gång han sparkade trodde jag foten skulle komma ut, sjukt obehagligt!

    Min läkare på specialist mödravården visade mig via ett VUL att väggen emellan är sjukt tunn så det är i te alls konstigt att msn känner det. Fullt normalt och inget att oroa dig för :)

  • Mon 8 Jul 2019 21:22
    #3

    Känner samma! 
    Senast igår kände jag på livmodertappen för att jag har haft kraftiga och regelbundna sammandragningar, skulle känna hur den kändes då jag blev lite orolig att den öppnats eller liknande. Då kände jag att huvudet buktade genom väggen! På kontroll på förlossningen senare den kvällen konstaterades det mycket riktigt att han lagt sig med huvudet neråt. Kunde liksom klappa på hans huvud och gunga honom uppåt med bara fingret genom väggen. Läskigt faktiskt.. Nu blir man ju otaggad på att ha sex, för då kommer ju penis att peta vårt barn på huvudet. Jämför man det så är det ju som att pappan skulle ställa sig med penis mot barnets huvud men lagt en tunn filt mellan typ. Känns inte alls fräscht Skäms 

Svar på tråden Känner bebisen genom slidväggen.