1 Följare 1 Följer

katrinp

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

34 år

Barn

10 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-04-12 katrinp svarade i tråden: Ny mobiltelefon:
Jag har köpt utan abonnemang. Har sedan tidigare Vimla, vilket är perfekt för mig. Det är Huaweis egna smartwatch, väntar på att den kommer så har inte testat den fullt ut ännu :/

2019-04-12 katrinp svarade i tråden: Ny mobiltelefon:
Jag köpte en Huawei p30, är mycket nöjd. Ffa med kameran och att jag fick en gratis klocka på köpet. :)

2019-03-31 katrinp svarade i tråden: Inga ordentliga gästhanddukar!: Jag har två handukar på båda toaletterna. Dessa byts när vi haft gäster eller en gång per vecka. Hade blivit rätt lack om någon använt våra badlakan för att tvätta händerna på istället.
2019-03-30 katrinp svarade i tråden: Skickat ungarna i säng 20:10 en lördag: Som regel kan jag säga att när mina barn inte kan uppföra sig så brukar det bero på att de är för trötta..

Mina barn brukar dock gå och lägga sig väldigt tidigt.
2019-03-27 katrinp svarade i tråden: Hur mycket tål en gravidmage?: Nej faktiskt inte. Ringde min bm som sa att magen tåler det och så länge jag känner bebisen och inte blöder eller får ont så var det ingen fara. Dock är det skillnad mellan att en tvååring råkar.
2019-03-27 katrinp svarade i tråden: Hur mycket tål en gravidmage?:
Mina äldre barn har hoppat på magen utan att det blivit någon skada. Såklart ju längre man gått i grav ju känsligare blir det eftersom barnet ligger mindre skyddat.

2019-03-24 katrinp svarade i tråden: Välja mellan två män:
Jag tycker att du ska satsa på man nr 1. Livet är långt, bättre att ha någon som gör en lycklig vid sin sida än någon som gör en nöjd!

2019-03-13 katrinp svarade i tråden: Ska skriva kontrakt men får inte tag på banken.:
När vi köpte vårt hus så var inte allt heller klart hos banken (också SBAB) men mäklaren skrev in det i kontraktet att det bara var giltigt om lånet gick igenom.

2019-03-04 katrinp svarade i tråden: Nu vill jag höra om BRA män och relationer!: Jag har en helt otrolig man!

Han har tagit till sig min son som sin egen och är en fantastisk pappa, tar sig tid, gör roliga grejer, aktiverar osv. Vi hjälps åt med barnen, aldrig några diskussioner, sällan gnäll.
2019-02-24 katrinp svarade i tråden: Går man på alla kalas?:
Jag tycker att barnet själv får välja om det vill gå. Men har de tackat ja så ska det gå. Alltså inget ångra sig i sista sekund.