• enola

    "Du verkar inte direkt intresserad"

    Blir faktiskt förvånad över hur många som resonerar som så att "hon hade ju fixat till sig, klart hon ville ligga" och anser att ts gjorde fel och får skylla sig själv om hon tappat intresset eftersom han inte gjorde några närmanden. Vad hände med att visa respekt och inte ta saker för givet? Varför måste han nödvändigtvis ta första steget? Uppenbarligen gjorde inte hon heller något försök att närma sig fysiskt, så varför är det HAN som gjorde fel? Här har jag gått och trott att folk generellt strävar efter ett mer jämställt samhälle, men jag misstog mig visst.

  • enola
    Fjäril kär skrev 2019-07-10 13:11:27 följande:

    Kanske beror på att hennes initiativ var att ordna dejt hemma hos henne? Då har hon rimligen förhoppningen om att han ska göra nästa drag. Dvs visa intresse på ett mer handgriligt sätt än vad han gjorde. Nej han behöver inte hoppa på henne men han har kunnat öppna munnen och sagt vad han tänker och vill och sen få en reaktion på det.


    Var framgår det att dejten var hennes initiativ?
  • enola
    Anonym (Angelika) skrev 2019-07-10 16:16:33 följande:

    Hon bjöd hem honom till sig. Det borde rimligt då vara hennes initiativ?


    De träffades hemma hos henne, men ATT de skulle träffas kan ju lika gärna varit hans förslag.
    Anonym (Angelika) skrev 2019-07-10 17:11:53 följande:

    Det är det ingen som påstår heller. Däremot är nästan alla rörande överens om att han borde ha öppnat munnen och sagt något om hur han tänker samt att tex en lätt smekning över en hand eller sitta nära i soffan inte är samma sak som sex.

    Han valde att inte agera mer än det han gjorde och hon blev besviken, så blev resultatet.


    Om hon ville att något skulle hända så kunde hon väl tagit initiativ till det själv. Men det gjorde hon inte, och därför tycker jag inte att hon har nån anledning att vara sur på honom för att inte HAN gjorde nåt.
Svar på tråden "Du verkar inte direkt intresserad"