• Bingen

    Raka underlivet ett måste?

    Anonym (Lurvtuss) skrev 2021-04-25 00:00:28 följande:

    Hårlösa kön tillhör barndomen.


    Hahaha ok, det är tur vi alla är olika. Vissa gillar rakat och andra inte. Själv tycker jag att inget är fel. Man bestämmer helt och hållet själv hur man vill ha det.
  • Bingen
    Vila365 skrev 2021-04-25 01:54:26 följande:

    40+ och gillar helrakat


    Är du man eller kvinna?

    Jag är man och har alltid varit rakad.
  • Bingen
    Kexsmula skrev 2021-04-25 03:59:37 följande:

    Nej, vem som helst får och kan raka sina kön. Det finns gott om både kvinnor och män som föredrar rakat. Finns absolut ingen koppling till barndom där.


    Håller helt med dig!
    Anonym (Madde) skrev 2021-04-25 07:21:25 följande:

    Kvinna, 42 år och kör på helrakat. Tycker om det själv och gör det för min egen skull. Min man har också börjat raka sig och det blev ett lyft för vårt sexliv då jag inte vill ha hår i maten.


    Trevligt att höra att din man också har valt att raka sig. Vad va det som gjorde att han ändra sig??
  • Bingen

    Hahahaha, det blev verkligen en het debatt i denna tråd. Återigen vi är alla olika och vi gillar så klart olika saker. Jag (man) rakar även under mina armar för att jag själv vill det och tycker det känns hygieniskt. Även där tror jag att folk gör olika och självklart har olika syn på hur det ska vara.

  • Bingen
    silver33 skrev 2021-04-25 13:41:56 följande:

    Mer helrakat åt folket!

    Jag vaxar mig på salong och det är en fantastisk känsla efteråt!


    Låter intressant, vilken salong går du till? Nyfiken att prova
  • Bingen
    Anonym (Madde) skrev 2021-04-25 17:02:50 följande:

    Han ändrade sig inte, han hade helt enkelt inte tänkt tanken att raka sig förrän jag föreslog att han skulle testa. Han gjorde det villigt och sedan dess har han kört helrakat. Sexlivet är mums nu.


    Men gud så fantastiskt det lät, kul att erat sexliv har kryddats upp sen detta hände. Hoppas verkligen att det får fortsätta så framöver också. Lycka till o ha det så mysigt o härligt i sänghalmen.
  • Bingen
    Anonym (Len mellan bena:)) skrev 2021-04-26 08:23:32 följande:
    Jaa, men då jag inte rätt kvinna för honom helt enkelt. Jag vaxar mig för min egen skull. Inte för mannens skull.

    Bra skrivet!
  • Bingen
    Guldnovan skrev 2021-05-02 23:37:15 följande:

    Du inser inte att din inställning är 7 resor värre än den hos de som ansar/helrakar. Även om man föredrar det ena eller det andra så förstår de flesta att man inte kan kräva av den andre att raka eller inte. Ditt inlägg ovan är fruktansvärt, absolut vidrigt! Kvinnans värde består alltså i hårstrån? Alla har inte buske heller. Jag kan spara hur länge som helst och det blir inte mycket. Jag är dessutom ljushårig på fittan så det syns inte så mycket. Om jag börjar träffa en man och han har hår runt kuken, inte 17 spyr jag och lämnar honom. Hans personlighet är viktigare.

    En inställning/värdering och ett bemötande likt den du visar prov är troligen en hint om hur folk som du är i övrigt.

    I många trådar spyr du galla över de som kontrollerar sitt könshår. Jag skulle välja en man med kukhår till knäna före en man med en inställning till människor som du är så stolt över.

    När du blir dumpad av en kvinna så beror det garanterat inte på om du är rakad eller inte. Det är personligheten hon spyr på. Men bli inte ledsen, du förstår ju hennes reaktion. I din värld så är det en normal reaktion. Att håna andra som inte tänker som du gör.


    Tack!

    Väldigt bra formulerat o skrivet.
Svar på tråden Raka underlivet ett måste?